• +300 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

5 grunde til at vælge et professionelt gulvfirma

Trænger dit trægulv til en opfriskning, er en gulvafslibning ofte det bedste valg. Men udførelse af opgaven er ikke noget alle kan klare – derfor er det en god idé at få assistance fra et professionelt gulvfirma.

Er dit trægulv slidt efter mange års brug kan en gulvafslibning med sikkerhed gøre underværker. Det er dog ikke en opgave, der er så nem at klare, som mange tror. For at få det bedste resultat, hvilket vil sige trægulve, der kan bevare deres flotte udseende og store styrke i mange år, er der nemlig mange vigtige overvejelser at gøre sig.

Måske overvejer du selv at udføre afslibningen og efterbehandlingen af dine trægulve, men der er rent faktisk mange fordele ved at vælge et professionelt gulvfirma som GulvKanonen til din opgave – her får du fem gode grunde.

Et resultat af gulvarbejde, der er udført af professionelle gulvfolk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du vælge et professionelt gulvfirma

 

1. Kompetent rådgivning til dine behov

Professionelle fagfolk har større erfaring og kendskab til gulvafslibning. Hos GulvKanonen bruger vi kun uddannede medarbejdere med stor erfaring, der er i stand til at vurdere, om dit gulv har brug for en afslibning eller afhøvling. For langt de fleste boligejere kan det være svært at afgøre, hvad behovet er. Her kan vores mange års erfaring og trænede øjne give dig den bedste professionelle vurdering i forhold trægulvets tilstand og dine behov og ønsker.

 

2. Betjening af udstyr har betydning for resultatet

Selvom man kan leje gulvslibemaskiner og andet udstyr og selv forsøge at udføre en afslibningsopgave, er der ingen tvivl om, at det kræver meget tid og håndværksmæssig kunnen for at opnå et flot resultat.

GulvKanonens medarbejdere har evner og erfaring, der garanterer, at resultatet af en gulvafslibning eller -afhøvling både er professionelt udført, flot og holdbart.

En perfekt gulvafslibning kræver kendskab til udstyr og udførelse.

 

3. Faglig stolthed og perfektionisme giver flotte resultater

Professionelle gulvmænd er kvalitetsbevidste og har faglig stolthed. Hos GulvKanonen sætter vi en ære i at udføre det bedst mulige arbejde – hver gang. Det er ikke muligt uden vores professionelle tilgang, der afspejles i rækken af mange glade kunder som oplever veludført gulvarbejde og et højt serviceniveau.

 

4. Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti – din sikkerhed

Et professionelt gulvfirma som GulvKanonen er medlem af Dansk Byggeri. For dig som kunde betyder det derfor, at du er sikret af Byg Garanti, der fungerer som økonomisk sikkerhedsnet, når dine gulve trænger til en overhaling.

Hvis du mod forventning oplever fejl og mangler i det udførte arbejde, dækker Byg Garanti op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggeopgave i din private bolig. Byg Garanti sikrer dig derfor både økonomisk og kvalitetsmæssigt.

5. Kontinuerlig udvikling af kompetencer

Konstant udvikling af kompetencer og arbejdsprocesser skaber de bedste resultater. Hos GulvKanonen sørger vi for, at alle medarbejdere løbende videreuddannes. Det betyder, at du får professionelle gulvmænd, der anvender de nyeste og bedste teknikker. Det gælder også i forhold til rådgivning om, hvilken efterbehandling, der passer bedst muligt til dine ønsker og behov.

 

Kontakt os og få opfyldt dine gulvønsker

Ønsker du at vide mere om vores ydelser, eller har du bare brug for rådgivning fra et professionelt gulvfirma, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede dig, ligesom vi også gerne giver et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning. Så allier dig med GulvKanonen og vær sikker på at få professionelt udført gulvarbejde, der giver dit trægulv nyt liv.