Få et tilbud

 
 

 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Udfyld formularen, og få et tilbud!

 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Accepted file types: pdf, jpeg, jpg, png, zip, ai, eps, mp4, mov, Max. file size: 256 MB.
  Martin
  Gulvmand
  Philip
  Gulvmand
  Tobias
  Marketing
  Nicolai
  Content ansvarlig
  Markus
  Kundeservice
  Dan
  Kundeservice
  Stefan
  Indehaver
  Kim
  Gulvmand
  Danijel
  Kundeservice
  Anders
  Marketing
  Arkadius
  Maler
  Marco
  Gulvmand
  Adam
  Kundeservice

  Gulvafslibning i København

  Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

  Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

  God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

  FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

  Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

  Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.