Ballerup, København
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00

Lakbehandling

Gulvkanonen1111

Gulvkanonen1111

Lakbehandling

Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, så vil du opnå en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter hvilken behandling man vælger, vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg for de fleste gulve.

Hos Gulvkanonem anbefaler vi disse to behandlinger:

Lakbehandling med naturlak

Når gulvet er blevet slebet, kan man, ved at behandle sit gulv med naturlak, bevare gulvets naturlige træfarve og synlige træstruktur. Naturlak giver gulvet en glat overflade, hvilket dog medvirker, at man skal passe på med at ridse gulvet.

Lakbehandling med hvid lak

Vælger man at efterbehandle sit gulv med hvid lak, så vil man opnå lyse gulve med en glat overflade.

Vedligeholdelse og rengøring af lakeret trægulv

Et trægulv, der er lakeret med lak, vil stå smukt i mange år, hvis man behandler og vedligeholder det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde det, og det kræver egentlig bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Du bør ikke bruge rengøringsmidler til at vaske gulvet, men hvis det bliver nødvendigt, så bør du anvende sæbespåner. Men husk, at det skal tørres hurtigt herefter for at forhindre, at vandet trænger ned i træet.

Hos Gulvkanonen får du altid et gratis og uforpligtende tilbud på lakbehandling af dit trægulv 

Klik her for at se priser på lakbehandling af trægulv

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Åben alle dage fra 07.00 - 20.00