Ballerup, København
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00

Ludbehandling

Gulvkanonen1111

Gulvkanonen1111

Ludbehandling

Et populært valg, når det kommer til efterbehandling af trægulve, er ludbehandling. En ludbehandling giver et rigtig pænt gulv, og er især velegnet, hvis du ønsker et gulv, der er lyst i overfladen og som fremhæver de naturlige årer i træet. Et ludbehandlet trægulv vil af denne årsag give et rustikt og naturligt look, som passer ind i de fleste boliger.

Ludbehandling med hvid lud

Når gulvet er blevet slebet, kan man, ved at behandle med hvid lyd, opnå et lyst gulv, der tydeligt viser træets oprindelige og naturlige struktur.

Ludbehandling med naturlud

Vælger man at behandle sit trægulv med naturlud, bliver gulvets naturlige træfarve og synlige træstruktur bevaret. Denne behandling gør gulvet en smule mere ’ru’ i forhold til lak og oliebehandlinger.

Vedligeholdelse af gulve med lud

Vedligeholdelse af gulve, der er behandlet med lud, kræver jævnlig vask med sæbespåner, der opløses i vand. Ved at gøre dette, lægges der en hinde på gulvets overflade, der fungerer som værn mod snavs og skidt, som gulvet, uden denne behandling, er meget modtagelig overfor.

Der findes sæber, der egner sig til specielle typer af ludbehandlede trægulve. Vær opmærksom på, at en natursæbe vil få gulvet til at gulne en smule. Hos den lokale farvehandler, byggemarked eller supermarked vil du ofte kunne finde en speciel sæbe, der er tilsat hvid pigment. Denne type sæbe vil bidrage til bevarelsen af det hvidskurede, rustikke look, der kendetegner et ludbehandlet trægulv.

Hos Gulvkanonen får du altid et gratis og uforpligtende tilbud på ludbehandling af dit trægulv 

Klik her for at se priser på ludbehandling af trægulv

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Åben alle dage fra 07.00 - 20.00