Ballerup, København
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00

Maling af trægulv

Gulvkanonen1111

Gulvkanonen1111

Maling af trægulv

At male sit trægulv lyder måske umiddelbart ikke som nogen svær opgave, men der er mange ting du skal være opmærksom på, inden du giver sig i kast med det. Når du maler et trægulv, forsvinder træets farve og spil – og dermed også en del af det naturlige look, som et trægulv kan give.

Det er langt fra altid, det er muligt, at få dit gamle trægulv igen, hvis du vælger at male det. Dog er det alligevel ikke en sjælden behandling, idét det er muligt at give et gammelt og slidt trægulv nyt liv.

Hvorfor vælge at male sit gulv?

Hvis du har et gammelt, slidt trægulv, så kan maling være en flot løsning – og tilmed også en praktisk løsning. Maling af trægulv benyttes typisk, hvis gulvet er meget hærget, er meget gammelt, eller hvis gulvet er for tyndt til at blive slebet. Ved at male dit trægulv undgår du at fjerne lag af et gulv, der ikke tåler yderligere gulvafslibning. Hvis trægulvet har mange sømhuller fra eks. tidligere fastsømmede tæpper eller linoleum, kan du, ved at spartle og male, udligne hullerne og derved få flotte gulve igen. 

Maling af trægulv – nyt liv til boligen

Ved at male dit gulv opnår du et markant andeledes udtryk end ved andre former for efterbehandling. Trænger boligen til nyt liv, kan det være en god idé at forsøge dig med maling. Mange vælger også at male deres trægulv for at gøre boligen lysere.

Gulvet betyder meget i et rum, og hvis du vælger at male det, og det tidligere vær mørkt, vil du opleve, at det giver en masse lys. Det kan også være, at du ønsker et helt friskt pust og vælger en utraditionel farve, for at give resten af rummet et farvespil.

Hvilken farve, du vælger at male dit trægulv, er naturligvis et valg, du selv træffer. Langt de fleste vælger at male det hvidt for at få lys ind, eller sort for at give et farvespil. Valget er dit, men vi står altid klar til at servicere og har stor ekspertise og erfaring med at male gulve, og du får derfor altid det bedste resultat.

Kan alle trægulve males?

Langt de fleste trægulve kan uden større problemer males, hvis forberedelsen er lavet ordentligt. Dog findes der visse typer af trægulve, der ikke egner sig til at blive malet, da de er mere olieholdige. Hos GulvKanonen ved vi lige præcis, hvor faldgruberne er. Vi er derfor rustede til at sørge for, du får et tilfredsstillende resultat, du kan være glad for i mange år.

 Vedligeholdelse og rengøring af malede trægulve

Har du et malet trægulv, så rengører du det på samme måde som et lakeret gulv med støvsuger eller kost. Er det ikke nok, kan du anvende en opvredet klud. Anvend ikke andre rengøringsmidler end sæbespåner opløst i vand. Husk at tørre gulvet grundigt af bagefter.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på maling af trægulv 

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00