• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Slibning af bordplade

Giv din bordplade nyt liv og et nyt udseende

Bordplader i køkkenet og andre steder i boligen bruges dagligt og derfor meget udsatte for skrammer, ridser og anden slitage, der giver dem et falmet og brugt udtryk. Er det tilfældet med dine bordplader, kan slibning og efterbehandling skabe en stor, positiv forskel frem for at udskifte hele bordpladen. For at få det bedste resultat er det dog nødvendigt at bruge et firma, der har kompetencer og viden til at udføre opgaven optimalt.

GulvKanonen er specialister i gulvafslibning og slibning af bordplader og har mere end 10 års erfaring fra branchen. Gennem årene har vi hjulpet mange forskellige kunder med små og store opgaver, der blandt andet har omfattet slibning af deres bordplader, så de har fået et nyt og indbydende udseende.

Få et uforpligtende tilbud

Fagfolk sikrer et resultat i høj kvalitet

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma. Uanset hvor i landet vi udfører opgaver, er vores ønske, at vores kunder er glade og tilfredse for, at de valgte os. Derfor går vi også meget op i at levere høj kvalitet – både i de opgaver vi udfører, men også med vores service. Til alle opgaver bruger vi erfarne fagfolk, professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet. Det er din garanti for et godt og tilfredsstillende resultat, som du bliver glad for.

Ved slibning af en bordplade er der mange forhold, du skal være opmærksom på for at få det bedste resultat. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan tage en snak om din opgave og finde den løsning, der passer bedst til dit behov. En vigtig overvejelse kan blandt andet være valget af efterbehandling; skal din nyslebne bordplade have den samme type efterbehandling som før, eller skal du vælge en anden behandling, der kan skabe et anderledes udseende?

Udover inspiration og rådgivning i forhold til slibning af din bordplade kan vi også give gode råd om korrekt vedligeholdelse, så du får glæde af din nyslebne bordplade i længere tid.

Få et gratis tilbud på din opgave

Hos GulvKanonen sætter vi en ære i vores arbejde, og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Derfor er det også vigtigt, at vi finder den bedste løsning til dig og dit behov. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også få et gratis og helt uforpligtende tilbud på slibning af din bordplade eller en af vores andre ydelser, der alle har tre års garanti.

Få et uforpligtende tilbud

Spørgsmål og svar vedr. slibning af bordplade

  • Prisen på slibning af en bordplade afhænger af forskellige ting. Størrelsen, hvor nemt der er at komme til og hvilken efterbehandling der skal på efterfølgende.

    Typisk vil prisen ligger et sted imellem 1500-2500 kr. inkl. moms.

  • Vi anbefaler at køkkenbordplader efterbehandles med en lak eller en olie.

    Disse 2 efterbehandlinger giver den bedste slidstyrke, og er nemmest og vedligeholde.

  • Ligesom med gulve har bordplader også et vist antal slibninger i sig. Derfor vurderer vi altid inden opstart om det er muligt at fjerne hakker eller brændemærker. Sidder disse dybt i træet vil det stadig kunne ses en smule efter endt arbejde.