MALER-JOB HOS GULVKANONEN

Få et uforpligtende tilbud
 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

VI SØGER NYE MALERE

Hos GulvKanonen har vi meget travlt med at hjælpe vores kunder med opgaver inden for både gulvarbejde og malerarbejde. Derfor søger vi nye malere med erfaring til fastansættelse, der kan levere malerarbejde i høj kvalitet på Sjælland.

HVAD TILBYDER VI?

➡ God!
➡ En god arbejdsplads
➡ Firmabil til / fra arbejde

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

➡ Du har mindst 5 års erfaring som maler
➡ Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt
➡ Du er servicemindet og sætter en ære i veludført malerarbejde
➡ Du er fleksibel ift. arbejdstider (typisk 07-15, men kan variere efter aftale)
➡ Du kan udføre opgaver på hele Sjælland
➡ Du har kørekort B

SÅDAN SØGER DU VORES MALER-JOB

Har du flere års erfaring fra andre maler-jobs og ønsker at arbejde som maler hos GulvKanonen, hører vi meget gerne fra dig. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit cv på mail, hvis du mener, du har de rette kvalifikationer.

Vi modtager kun ansøgninger på e-mail. Send dit cv (og evt. også uopfordret ansøgning) til stefan@gulvkanonen.dk (skriv ’Malerjob’ i emnefeltet).

 

OPSTART SNAREST MULIGT

 

DERFOR BØR DU BLIVE MALER HOS OS

GulvKanonen er landsdækkende firma, der hjælper kunder med at få slebet og efterbehandlet trægulve. Vi har dog også mange kunder, som får udført professionelt malerarbejde – enten som en del af en gulvslibningsopgave eller som hovedopgave. Uanset i hvilken sammenhæng der skal males, har vi altid spændende arbejdsopgaver og ledige stillinger som maler, man kan søge. Hos os får man som maler en hverdag med interessante opgaver, der varierer fra uge til uge, samt gode kollegaer. Og naturligvis mulighed for at bruge sine evner i sit job som maler. Vil du gerne have et godt job som maler, er GulvKanonen et oplagt sted at søge.

FÅ ET GODT JOB SOM MALER HOS GULVKANONEN

Er du glad for at arbejde som maler? Kan du lide at gøre en forskel hos private kunder? Og vil du gerne arbejde i en virksomhed med mange spændende opgaver og gode kollegaer? Så er GulvKanonen det helt rette sted for dig. Vi har nemlig mange erfarne malere i vores teams – og der er altid plads til flere fagfolk, der ønsker et spændende maler-job.

VORES MALERE ARBEJDER MED MANGE OPGAVER

I GulvKanonen udfører vi dagligt mange forskellige slags opgaver. Både inden for gulvarbejde, men også malerarbejde. Og vores malere keder sig aldrig, da vi har mange spændende opgaver, der varierer dag efter dag. Malerne hos GulvKanonen arbejder typisk med maling af vægge og lofter hos private kunder. Typisk når vi maler lejligheder eller i forbindelse med maling af huse. Disse opgaver udfører vores malere både individuelt og i samarbejde med andre dygtige malere i vores malerteams.

MALER-JOBS PÅ SJÆLLAND OG I RESTEN AF LANDET

Er du maler og søger nyt maler-job, kan du altid søge hos GulvKanonen. Vi udfører malerarbejde i hele Danmark og har derfor brug for erfarne malere flere steder i landet. Vi har mange maler-jobs på Sjælland, da vores hovedkontor ligger der. Men vi tilbyder også jobs som maler andre steder i landet, f.eks. på Fyn og i Jylland, hvor vi også hjælper mange kunder med at få malet.

GULVKANONEN HAR ALTID PLADS TIL DYGTIGE MALERE

GulvKanonen er et landsdækkende firma. Og vi har travlt med at hjælpe vores mange kunder rundt omkring i landet. Af den grund har vi også altid plads til erfarne malere, som ønsker at gøre en forskel hos vores kunder. Vil du gerne have et nyt job som maler – og gerne i et firma med mange spændende opgaver – er det GulvKanonen, du skal søge job som maler hos.

SÅDAN KAN DU FÅ JOB SOM MALER HOS GULVKANONEN

Kigger du aktivt efter nye maler-jobs? Og gerne i en virksomhed med mange spændende opgaver? Så skal du endelig bare kontakte GulvKanonen. Det kan du gøre med en uopfordret ansøgning og cv sendt på mail. Eller du kan tjekke vores ledige stillinger med aktuelle maler-jobs. Og er der ingen jobopslag efter malere, kan du bare holde øje med hjemmesiden, da vi ofte søger malere.

SEND EN UOPFORDRET ANSØGNING

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra folk, der ønsker nyt maler-job. Og har vi ingen ledige stillinger som maler, modtager vi meget gerne ansøgninger fra erfarne malere, der ønsker et nyt job som maler i en travl virksomhed. Vil du gerne sende en uopfordret ansøgning til os, er du velkommen til at gøre det via mail. Og gerne med dit cv og evt. en ansøgning. Vi modtager kun ansøgninger via mail, så der er ingen grund til at ringe. Og du kan også holde øje med vores opslag, når der er ledige maler-stillinger.

TJEK VORES LEDIGE STILLINGER SOM MALER

Hos GulvKanonen har vi altid plads til nye folk, der kommer med en masse erfaring, relevante færdigheder og et positivt humør. Den kombination ved vi gør en stor forskel hos vores kunder. Så er du på udkig efter et nyt maler-job, kan du nemt gøre dine chancer større for at lande det hos GulvKanonen. Se vores ledige stillinger, hvor vi bl.a. har opslag efter malere, men også andre stillinger, f.eks. gulvslibere.

SØG UOPFORDRET PÅ MAIL

Kigger du aktivt et nyt job som maler? Så er det bare med at søge hos GulvKanonen, uanset om det uopfordret, eller hvis vi har ledige stillinger som maler. Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit cv på mail: stefan@gulvkanonen.dk. Vi modtager kun ansøgninger via mail, da der kommer mange af dem, så ring venligst ikke.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.