• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Lakbehandling er et solidt valg

Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, får dit gulv en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter valget af efterbehandling vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg til de fleste gulve.

Hos GulvKanonen har vi over 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi har hjulpet mange kunder med efterbehandling af trægulve, f.eks. med lak. Derfor er vi i stand til at udføre professionel efterbehandling, der sikrer dig et flot og holdbart resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Lakbehandling med naturlak eller hvid lak

Der findes forskellige typer af efterbehandling, og derfor er får man også forskellige resultater alt efter om der behandles med lak, lud eller en tredje variant. Lak er dog et populært valg.

Efter afslibning af dine trægulve, kan de behandles med naturlak, der bevare gulvets naturlige træfarve og synlige træstruktur. Naturlak giver dine gulve en glat overflade, hvilket dog medvirker, at man skal passe på med at ridse gulvet. Vælger du, at dit gulv skal efterbehandles med hvid lak, får du lyse trægulve med en glat overflade. Ved alle laktyper er det stadig muligt at se træets struktur.

Hos GulvKanonen har vi hjulpet mange kunder med lakbehandling af trægulve. Ingen opgaver er ens, og derfor kan der også være særlige forhold og personlige ønsker, som skal tages med i overvejelserne. Vi har dog erfaring og kompetencer til at klare din opgave og levere et resultat, du bliver meget tilfreds med.

Vedligeholdelse og rengøring af lakeret trægulv

Et trægulv, der er lakeret med lak, vil stå smukt i mange år, hvis man behandler og vedligeholder det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde og kræver bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Som udgangspunkt bør du ikke bruge rengøringsmidler til at vaske gulvet, men hvis det bliver nødvendigt, bør du bruge sæbe.

Hør mere eller få et tilbud

Hos Gulvkanonen kan du regne med kompetent rådgivning og veludført arbejde i høj kvalitet. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rette efterbehandling, der passer til dine trægulve og dine behov. Har du allerede besluttet dig for, at dine gulve skal have en lakbehandling, kan vi selvfølgelig også udføre opgaven for dig. Vi giver også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på lakbehandling af dit trægulv

Få et uforpligtende tilbud
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Bliv klogere på lakbehandling med vores video

Spørgsmål og svar vedr. lakbehandling

 • Lak er den mest brugte efterbehandling i dag og bruges hos alle boligselskaber og de fleste private. Fordelen ved lakerede gulve er at de holder lang tid og er nemme at vedligeholde. Denne efterbehandling passer til alle typer behov, da børnefamilien såvel som den unge studerende har brug for et gulv, der holder mange år og ikke kræver hyppig vedligeholdelse.

  Lak fås både i hvid og natur og både som mat og med højere glans i. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, kan du med fordel ringe og få rådgivning af os.

 • Lakerede gulve kræver ikke den store vedligeholdelse, da gulvet har en lukket overflade og derfor er mere modstandsdygtige over for snavs. Man kan benytte Trip Traps laksæbe til vask af gulvet, hvor blandingsforholdet står på bagsiden af sæben. Ønsker du at se, hvordan gulvet rengøres korrekt, kan du se videoerne her på hjemmesiden.

  Under vores vedligeholdelsesvideoer kan du se hele processen og læse helt præcist, hvilke ting du skal bruge for at vaske og vedligeholde gulvet.

 • Når GulvKanonen har afslebet og efterbehandlet gulvet med lak er gulvet klar til at blive taget i brug efter nogle timer. Gulvet kræver ikke en efterfølgende vask med sæbe for at mætte gulvet som ludbehandlede gulve gør. Gulvet skal derfor vaskes, når det er blevet en smule snavset eller i forbindelse med den regelmæssige rengøring. Der er ikke noget facit på, hvornår en rengøring er nødvendig, da det afhænger af, hvor ofte gulvet bliver brugt og hvor beskidt det bliver.

 • Dette kan man ikke give et realistisk bud på. Det afhænger som med alt andet af, hvor godt man passer på sit gulv. Hvis man ikke rengører sit gulv med jævne mellemrum, går med sko inden for eller ikke har filtpuder under sine møbler, vil gulvet blive slidt hurtigere.

  Passer man på sit gulv, så er det den behandling der holder længst tid, og den vil derfor holde mange år frem. Vi ser typisk, at et lakeret gulv holder ca. 5 år før det skal afslibes igen, og er der blevet brugt en 2-komponent lak holder det endnu længere tid.

 • Nej. Det eneste man kan få inden for lakker er den hvidpigmenterede og den naturlige. Den naturlige er en gennemsigtig eller usynlig lak, som lægger sig på gulvet og giver en beskyttende hinde. Den hvide lak er som den naturlige gennemsigtig, men har hvidpigment i sig, hvilket giver gulvet et hvidligt look. Er du i tvivl om, hvilken af de 2 typer du ønsker, kan du se vores galleri, hvor der er billeder af begge typer.

  Man kan ved begge typer se træets struktur, årer og knaster. Der er ikke forskel i holdbarheden på de to forskellige typer, så det er kun et spørgsmål om, hvad man synes er pænest.

 • Fra GulvKanonen har givet sidste gang lak, skal der gå ca. 5 timer før gulvet må betrædes med sokker. Vi anbefaler altid, at der skal gå 24 timer før der flyttes møbler ind på gulvet.

  Vi anbefaler, at man ikke betræder gulvet før vi er helt færdige med opgaven, da vi ellers kan risikere at der sætter sig snavs i lakken.

 • Fordele:

       Nemt at vedligeholde.

       Holder lang tid.

       Hvis der kun er overfladiske ridser, så kan gulvet poleres efter 1-2 år, og få mere lak.

  Ulemper:

       Dybere ridser i gulvet kan ikke fjernes uden afslibning.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.