Sæbebehandling

Få et uforpligtende tilbud
 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Fagfolk sikrer effektiv sæbebehandling af gulve

Hvis du synes, dine trægulve trænger til en opfriskning, kan sæbebehandling være en rigtig god mulighed for at give dine gulve nyt liv. Et sæbebehandlet trægulv får nemlig en lysere og mere naturlig overflade, hvilket kan skabe et utrolig flot udseende.

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma med over 10 års erfaring fra branchen. Én af vores største kompetencer er, at vi kan skabe flotte trægulve hos vores kunder. Det sker blandt andet med effektiv gulvafslibning og –afhøvling samt den rette efterbehandling, f.eks. med sæbe, der skaber et flot, sundt og stærkt resultat.

Få et uforpligtende tilbud

10 års erfaring giver optimale resultater

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der udfører en bred række af professionelle gulvydelser. Vi har hjulpet mange kunder i hele landet, og derfor har vi også den rette kombination af erfaring og ekspertise til at kunne hjælpe dig.

Sæbebehandling af dit gulv kræver, at det enten er ludbehandlet eller helt nyafslebet. Herefter vil sæbebehandlingen skabe en flot og naturlig farve, der fremhæver trægulvets årer og flotte karakter.

Når vi udfører sæbebehandling, eller andre af vores forskellige gulvydelser, bruger vi uddannede fagfolk med solid erfaring, materialer i høj kvalitet og professionelt udstyr. Det er din garanti for et godt og tilfredsstillende resultat.

Vi er selvfølgelig interesserede i at hjælpe dig bedst muligt, for der er mange ting at overveje, når du skal vælge sæbebehandling af dine gulve. Skal du vælge natursæbe eller en mere speciel sæbe til dine gulve? Og hvordan vedligeholder og rengører du et sæbebehandlet trægulv bedst muligt, så du får glæde af det i længere tid? Disse spørgsmål – og mange andre – kan vi svare på, så du får den optimale rådgivning og det bedste resultat.

Få et uforpligtende tilbud på sæbebehandling

Hos GulvKanonen ønsker vi, at du får den bedste løsning, hvilket blandt andet sker med god service og kompetent rådgivning. Vi hjælper dig med din opgave, så du får det bedste resultat til dit behov – måske er sæbehandling af gulvet den rette løsning, måske er det en helt anden efterbehandling, der er bedst.

Udover inspiration og rådgivning hjælper vi selvfølgelig også med udførelsen af din opgave. Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Og du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på sæbehandling af dit gulv eller andre af vores yderlser, der alle har tre års garanti.

Få et uforpligtende tilbud

Ofte stillede spørgsmål om sæbebehandling

Hvad er sæbebehandling af trægulve?

Sæbebehandling er en metode til at beskytte og bevare trægulvets naturlige skønhed. Denne behandling giver en lysere og mere naturlig overflade, som fremhæver træets naturlige årer og karakter.

Hvorfor vælge sæbebehandling frem for andre behandlinger?

Sæbebehandling giver en naturlig og mat finish, som mange finder æstetisk tiltalende. Det giver også en vis beskyttelse mod pletter og spild, samtidig med at det er nemt at vedligeholde.

Hvor ofte skal et sæbebehandlet gulv vedligeholdes?

For optimal beskyttelse og udseende anbefales det at vaske sæbebehandlede gulve regelmæssigt, afhængigt af trafik og slid. Generelt kan en let rengøring udføres ugentligt, mens en dybere rengøring kan udføres månedligt.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Spørgsmål og svar vedr. sæbebehandling

 • Det er svært at sige på forhånd, da det er et spørgsmål om, hvad du forventer af det endelige resultat, og hvor meget trafik der vil være i de forskellige rum.

  Der er ikke noget facit for, hvad der er rigtigt og forkert indenfor valg af efterbehandling, og derfor er det en individuel vurdering fra opgave til opgave.

  Vi anbefaler altid at du tager en snak med din gulvmand inden du beslutter dig for, hvilken efterbehandling du gerne vil have udført.

 • Når man skal vaske sine trægulve med sæbe er det vigtigt at det gøres på den rigtige måde. Processen er ganske simpel, og kræver ikke erfaring for at kunne udfører.

  Sæbebehandlede gulve vaskes på samme måde som ludbehandlede gulve, og du kan derfor med fordel se vores video om Vask af lud gulv.

 • Sæbebehandling findes kun i hvid og naturlig. Det er derfor ikke muligt at få andre farver indenfor sæbebehandling.

 • Fordelen ved sæbebehandlede gulve er at man får det naturlige look i træet frem, og man kan mærke træet når man går på det. Sæbebehandlede gulve er også nemme at vaske, og derfor er det en utrolig populær efterbehandling.

  Ulempen er at gulvene er mere modtagelige overfor snavs i forhold til eksempelvis lakerede overflader. Dette skyldes at sæbebehandlede gulve ikke som på samme måde som med lakerede overflader har den forseglede overflade, men stadig er en smule åbent.

Se flere af vores gode råd

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.