• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Forberedelse inden gulvafslibning

Sådan sørger du for god forberedelse

Når du skal have slebet dine gulve, er god forberedelse med til at gøre hele opgaven lettere for både dig og os. Vi har samlet tre gode råd i videoen, der sikrer håndværkerne de optimale arbejdsforhold, så du får den ønskede renovering af dine gulve.

For at få mest glæde af dine gulve er det også vigtigt med den rette pleje. Du kan få helt styr på rengøring og vedligeholdelse af dine gulve ved at se vores videoer om vask af lak-, lud- og oliebehandlede gulve.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst forbereder dine rum, inden vi kommer for at slibe dine gulve, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail.

Få et uforpligtende tilbud

Spørgsmål og svar vedr. forberedelse inden gulvafslibning

  • Selvom vi har sug på slibemaskinerne, der opsamler 95 % af støvet, kan det ikke undgås, at der efterlades en lille smule støv i rummet. Det bedste er derfor at flytte alle møbler fra rummet. Kan det ikke lade sig gøre, anbefaler vi at bruge afdækningsplast til at afdække møbler og andet inventar, der ikke kan flyttes. Det kan f.eks. være en bogreol, et tv på væggen eller døre.

  • Til at afdække dine møbler er det bedst at bruge afdækningsplast eller -tape. Med afdækningsplasten kan du dække hele køkkenet af, mens åbninger på døre og skabe kan lukkes helt tæt med tape.

    Et andet alternativ er at købe en afdækningsdør i plast, der lukker hele rummet af, så støvet ikke breder sig. Alle de nævnte afdækningsmaterialer kan købes i dit lokale byggemarked.

  • Selve gulvet skal hverken støvsuges eller vaskes. Dog skal det fejes, så eventuelle små partikler på gulvet fjernes.

    Har du åbninger i gulvet (fuger), du gerne vil have repareret inden afslibningen kan du spartle dem med plastisk træ, men det er vigtigt, at det er hærdet op, inden vi kommer og sliber. Spartelmassen kan købes i byggemarkeder i forskellige farver, så du kan finde én, der passer til farven på dit gulv.

  • Rummet skal være helt tomt, inden vi kommer og sliber, for vi har ikke mulighed for at flytte rundt på møblerne i takt med, at vi sliber og efterbehandler gulvet. Har du et stort møbel, der altid skal stå det samme sted og har en sokkel helt ned til gulvet, kan vi slibe helt ind til møblet, uden at der kommer kanter og grimme overgange.