• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Få malet dit hus af specialister

Trænger dit hus til et nyt og mere moderne udtryk? Eller ønsker du bare at få genopfrisket det eksisterende udseende? Begge dele kan lade sig gøre med hjælp fra en dygtig maler. Og det er helt sikkert godt givet ud at få malet huset. Det indvendige malerarbejde kan nemlig gøre en verden til forskel, når det udføres af fagfolk – og så er det også billigere end mange andre løsninger.

Går du med overvejelser om at få malet dit hus, er det en rigtig god idé at kontakte os. Det konkrete malerarbejde udføres af MalerKanonen, der er en del af samme firma som GulvKanonen. Derfor bliver din maleropgave løst af specialister med mange års erfaring, hvilket også giver dig sikkerhed for et professionelt resultat. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg os, hvis du ønsker et godt resultat

Vil du gerne have malet i dit hjem og være sikker på at få et flot resultat, der matcher alle dine ønsker? Så er der mange gode grunde til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig, uanset om der skal spartles, opsættes glasfilt eller blot males vægge. Vi kan det hele – og mere til. Og vi hjælper også gerne med det udvendige malerarbejde.

Vi har mange års erfaring i malerfaget, hvilket selvfølgelig kommer dig til gode. For du får topkvalitet, uanset om din opgave er lille eller stor. Og grunde til at vælge os er der flere af:

 • Vi har dygtige og erfarne folk
 • Vi bruger udstyr og materialer af høj kvalitet
 • Vi giver et skræddersyet tilbud og god, fast pris
 • Vi giver 3 års garanti på alt udført malerarbejde
 • Vi har mange glade kunder og positive anmeldelser

Vi hjælper også med andre maleropgaver

Vi hjælper gerne med enkeltopgaver eller flere maleropgaver på samme tid. Det kan være en god idé for dig, da der kan være økonomiske besparelser, hvis du får udført flere maleropgaver samtidig. Men du kan også nøjes med mindre. Dette er nogle af de opgaver inden for malerarbejde, som du kan få hjælp til:

 • Spartling af vægge
 • Opsætning af glasfilt
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af vinduer
 • Maling af din lejlighed

Vi har mange års erfaring med en række forskellige maleropgaver – både små og store. Derfor behøver du ikke være bekymret for, om vi kan hjælpe dig med netop din opgave, og om vi kan sikre dig det resultat, du drømmer om. For det kan vi.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud

Synes du, at dit hus trænger til fornyelse, vil professionelt malerarbejde være et oplagt valg. For det vil helt sikkert have stor indvirkning på din boligs udseende og atmosfære. Og det hjælper vi meget gerne med at sikre. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi giver gerne et gratis tilbud på din opgave, uanset hvad og hvor meget der skal males. Med dygtige malere med mange års erfaring kan du være sikker på, at du får et flot og professionelt resultat. Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

FAQ om maling af hus

Hvor lang tid tager det normalt at male et hus?

Tidsrammen for at male et hus varierer afhængigt af husets størrelse og detaljeringsniveau. Generelt kan et gennemsnitligt hus tage fra et par dage til en uge.

Hvilke typer maling er bedst til forskellige overflader?

Valget af maling afhænger af overfladetypen. For eksempel er akrylmaling velegnet til ydre vægge, mens oliebaseret maling er bedre for træværk og metaloverflader.

Hvordan vælger jeg den rigtige farve til mit hus?

Vælg en farve, der komplementerer husets arkitektur og omgivelser. Overvej konsultation med en farveekspert eller brug digitale værktøjer til at visualisere forskellige farver på dit hus før beslutningen.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.