Spartling af vægge

Få et uforpligtende tilbud
 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Spartlede vægge sikrer et flot resultat

Revner og huller i væggene gør intet godt for din boligs udseende og udtryk. Og de gør det heller ikke nemt at male med et flot resultat til følge. Men her er spartling af vægge løsningen, der kan sikre dig et rigtig flot resultat.

En god fuldspartling skaber grundlaget for at få flotte vægge, som du vil kunne få glæde af. Lyder det interessant, er du meget velkommen til at kontakte os. Spartling og andet malerarbejde udføres MalerKanonen, der er en del af samme firma som GulvKanonen. Det giver dig komplet sikkerhed for et professionelt resultat, der matcher dine ønsker. Kontakt os allerede i dag for at høre mere – og få et uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp af erfarne fagfolk

At få spartlet sine vægge er en opgave, som nemt kan skabe udfordringer. Især hvis man ønsker det flottest mulige resultat. Derfor er det en god idé at overlade opgaven til fagfolk, der har mange års erfaring med netop spartling af vægge og andre maleropgaver. Den erfaring har vi – og mere til:

 • Mange års erfaring og glade kunder
 • Malerarbejde udført af dygtige malere
 • Udstyr og maling af højeste kvalitet
 • Sikkerhed for et professionelt resultat
 • 3 års garanti på alle maleropgaver

Når du vælger os til at hjælpe dig, kan du være sikker på et grundigt og flot resultat. For vi går meget op i at levere høj kvalitet, der passer til hver enkelt kundes behov. Uanset om der skal pletspartles på en enkelt væg eller alle vægge i boligen skal fuldspartles, kan vi udføre opgaven på flotteste vis.

Du kan også få udført andre opgaver

Spartling af vægge er blot én af mange opgaver, du kan få udført med hjælp fra os. Og det giver faktisk rigtig god mening at få løst flere opgaver samtidig. Blandt andet fordi du kan spare penge ved at samle dine opgaver, og fordi du får et mere gennemgående og flot resultat. Det er f.eks. disse opgaver, du kan få udført af os:

 • Opsætning af ny filt
 • Maling af vægge og loft
 • Maling af vinduer indendørs og udendørs
 • Maling af badeværelse
 • Udendørs malerarbejde

Når revnede eller hullede vægge er blevet spartlet, efterfølges spartlingen typisk af opsætning af ny filt samt maling af væggene. Den kombination giver et rigtig flot og gennemarbejdet resultat, som virkelig er tydeligt. Og det skaber stor glæde, når man ser de flotte overflader i et rum, der førhen måske ikke har set alt for godt ud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud med en god pris

Spartling af vægge skaber helt sikkert flotte resultater – og styrker med garanti også din boligs udseende og samlede udtryk. Derfor er det også en god investering i dit hjem at få spartlet dine vægge – især hvis de ikke er i god stand.

Vil du høre mere om fordelene ved fuldspartling af vægge, og hvilke muligheder du har? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi giver naturligvis også gerne en god pris i et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

FAQ om spartling af vægge

Hvor lang tid tørrer spartelmasse normalt før maling?

Spartelmasse tørringstid varierer, men det tager typisk 24-48 timer før det er klar til maling, afhængigt af tykkelsen og rummets fugtighed.

 Kan jeg spartle over tapet?

Ja, det er muligt at spartle over tapet, men det kræver ordentlig forberedelse og sikring af, at tapetet sidder fast og ikke er beskadiget.

 Er der forskel på spartelmasse til indendørs og udendørs brug?

Ja, spartelmasse til udendørs brug er designet til at modstå vejrets påvirkning, mens indendørs spartelmasse er optimeret for indendørs forhold og overflader.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.