• +1500 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Betaling når arbejdet er godkendt

10+ års erfaring sikrer gulvarbejde i høj kvalitet

Er dine trægulve slidte efter mange års brug, så kan afhøvling eller afslibning være med til at skabe et helt andet udtryk og give dem fornyet styrke. Flotte og stærke trægulve er nemlig noget alle kan bruge, uanset om du ønsker at gøre din bolig mere attraktiv i forbindelse med et salg eller bare ønsker en synlig opgradering.

GulvKanonen er et gulvfirma med mere end 10 års erfaring fra branchen. Vi tilbyder gulvarbejde til private og erhvervskunder, og vælger du os som din leverandør, kan du forvente høj kvalitet, der holder i mange år – det har været tilfældet for vores mange eksisterende kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Professionelt håndværk i hele Danmark

Hos GulvKanonen har vi ingen geografiske begrænsninger. Derfor tilbyder vi gulvydelser til små og store opgaver, uanset om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vores ønske er at give potentielle og eksisterende kunder mulighed for at få veludført gulvarbejde, som de kan få glæde af i mange år.

Vi tilbyder forskellige ydelser, der alle har tre års garanti og kan udføres i hele landet:

For at sikre, at du får den bedste løsning, kan vi både bidrage med inspiration, rådgivning og udførelse af arbejdet. Vores erfaring og viden gør, at vi kan hjælpe dig optimalt, f.eks. til at vælge om det er lud, lak eller olie, der er bedst for dine gulve, hvis du ønsker et bestemt udtryk.

Erfaring og ekspertise er garanti for godt arbejde

Hos GulvKanonen bruger vi altid uddannede fagfolk, der har erfaring fra branchen og kendskab til de bedste arbejdsmetoder. Samtidig er materialer i høj kvalitet og professionelt udstyr også en vigtig del af vores arbejde, og kombinationen af disse ting gør, at vi kan garantere høj kvalitet og flotte resultater, uanset hvilken type gulvarbejde vi skal udføre.

Få et gratis, skræddersyet tilbud

GulvKanonen kan hjælpe dig med din gulvopgave, uanset om det er i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller et helt andet sted. Vores ønske er at være landets bedste gulvfirma, og derfor sætter vi en ære i både godt håndværk og god service.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker inspiration eller rådgivning, og har du en konkret opgave, kan vi også udføre den for dig – i første omgang kan du få et gratis og helt uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til netop dit behov og dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Mads
Daglig leder
Martin
Gulvmand
Tobias
Marketing
Philip
Gulvmand
Nicolai
Content ansvarlig
Rafal
Maler
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Boris
Gulvmand
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Bo
Kundeservice
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Undgå disse 3 fejl

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.