• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Fyn

Professionelt håndværk skaber flotte resultater

Når du skal have udført gulvafhøvling eller gulvafslibning på Fyn, er det vigtigt at vælge et professionelt gulvfirma med stor erfaring. På den måde kan du være sikker på, at det endelige resultat er af høj kvalitet og matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Med GulvKanonen får du professionel hjælp til din gulvopgave. Vi er et landsdækkende gulvfirma, der har mere end 10 års erfaring fra branchen. Vi har hjulpet mange kunder i hele landet med små og store opgaver, der alle har skabt stor tilfredshed. Af den grund kan vi også sikre dig flot gulvarbejde, du kan få glæde af i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

Vælg det bedste gulvfirma på Fyn

Hos GulvKanonen ønsker vi at levere den bedste gulvservice på Fyn. Det gør vi ved at udføre gulvarbejde i høj kvalitet og kombinere det med rigtig god service. Vi bruger kun uddannede fagfolk, der har erfaring fra branchen og forstand på de opgaver, vi udfører. Vi bruger også professionelt udstyr og materialer i den bedste kvalitet, så du kan regne med veludført arbejde, der holder i mange år.

Vi udfører gulvarbejde på hele Fyn og kan derfor hjælpe dig, uanset om din opgave er i Odense, Svendborg, Middelfart eller et helt andet sted. Du kan vælge mellem flere forskellige ydelser, der alle inkluderer tre års garanti:

Præcis hvilken type gulvarbejde du har brug for afhænger af flere ting, f.eks. dine trægulves nuværende stand og dit ønske i forhold til gulvenes endelige udseende. Der er f.eks. stor forskel på valget af efterbehandling, men her kan vi selvfølgelig bidrage med inspiration og råd, så vi kan finde den ideelle løsning til dig.

Få et gratis tilbud på din opgave

GulvKanonen ønsker at være det foretrukne gulvfirma på Fyn. Har du brug for professionel hjælp til gulvafhøvling, efterbehandling eller andre gulvydelser, kan du trygt overlade arbejdet til os velvidende om, at du får en rigtig god og holdbar løsning.

Vi kan bidrage med inspiration til din opgave eller rådgivning om korrekt vedligeholdelse af dine trægulve. Og ønsker du hjælp til gulvafhøvling eller gulvafslibning på Fyn, er vi selvfølgelig klar til at udføre opgaven for dig. I første omgang er du velkommen til at kontakte os og få et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.