• +1500 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Betaling når arbejdet er godkendt

Priseksempler

Her er nogle priseksempler på tidligere udførte gulvopgaver.

Ønsker du en skræddersyet pris på din opgave, så kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud.

Se flere priseksempler

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 50 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 7.800,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 80 m2
 • Behandling med 1x hvid lud+1x hvid sæbe
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 11.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Afslibning af bordplade

 • Afslibning
 • Behandling med 2x natur olie
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 1.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Afslibning af trappe

 • Afslibning
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 200,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Afslibning af terrasse

 • Afslibning af 60 m2
 • Behandling med 2x terrasse olie
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 8.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Ingen gulve er ens — og derfor er prisen det heller ikke

Der er ikke to gulve, der er ens, og derfor er det svært at lave en vejledende pris på, hvad det koster at få behandlet sit gulv. Det vil hverken gavne os som virksomhed eller dig som kunde. Derfor finder du heller ikke nogen fast pris på denne side. Vi vil nemlig gerne være sikre på, at vi kan yde den bedste service for vores kunder — og det kan vi ikke, hvis prisen på forhånd er blevet fastlagt.

Til gengæld giver vi dig hellere end gerne et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få afslebet og efterbehandlet dit gulv, så det kommer til at matche de ønsker, du har til det færdige resultat.

Vi tager altid en indledende telefonisk samtale, hvor vi hører, hvilke behov og ønsker der er til det endelige resultat, og ud fra disse oplysninger som kunden giver os udregner vi et konkret tilbud. Du kan derfor altid få et bindende tilbud telefonisk på din opgave, og såfremt tilbuddet er interessant kan vi finde én dato til opgaven med det samme.

Få et uforpligtende tilbud

Sådan finder vi frem til prisen

Når vi skal give et tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling og/eller efterbehandling af dit gulv, er der forskellige faktorer, vi kigger på. Der er som sagt ikke to gulve, der er ens, hvorfor det er vigtigt at tage gulvets nuværende stand i betragtning, inden vi giver et tilbud.

Altså bestemmes prisen af følgende faktorer:

 • Hvordan er dit gulvs nuværende stand?
 • Skal gulvet afslibes, afhøvles eller er en polering nok til at opnå det resultat, du ønsker?
 • Hvilken efterbehandling har dit gulv brug for, når det foregående arbejde er udført?

Når vi har styr på alle detaljerne, skræddersyer vi et uforpligtende tilbud, der passer til lige netop de ønsker, du har, til dit gulv. På den måde undgår vi også at tale forbi hinanden — så når vi afgiver et tilbud, kan du være sikker på, at der er taget højde for alle detaljer. Du ender altså ikke med at skulle betale for mere, end du havde regnet med, fordi der opstår uforudsete komplikationer. I mange tilfælde ender det ud med et tilbud på en billig gulvafslibning.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds

Hos GulvKanonen lever vi af at hjælpe vores kunder, og vi er udmærket klar over, at hvis ikke vi leverer et tilfredsstillende stykke arbejde samt en god kundeservice, så har vi intet grundlag at drive vores virksomhed på. Derfor er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

Pris og høj kvalitet går hånd i hånd

Det er meget normalt, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men vi kan på trods af vores lave priser tilbyde professionel gulvafslibning. Det betyder med andre ord, at vi på intet tidspunkt vil gå på kompromis med kvaliteten – hverken når det gælder det indledende arbejde, selve udførelsen, efterbehandling eller oprydning. Der bliver derimod taget højde for selv de mindste detaljer, da vi er perfektionistiske i vores daglige arbejde.

”Hvad koster gulvafslibning?” – Det er et spørgsmål, som du nemmest får svar på ved at kontakte os, da prisen helt naturligt vil variere fra opgave til opgave. Du er dog allerede blevet bekendt med, at vores priser på gulvslibning befinder sig på et lavt niveau, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at blive ruineret.

Lave priser og høj kvalitet går altså hånd i hånd hos os, og det vil vi gerne lade dig komme til gode. Du har nemlig en unik mulighed for at hyre et professionelt og serviceminded gulvfirma, som ikke opkræver tårnhøje beløb.

Gulvkanonen bestræber sig på at være den billigste lokale gulvsliber, da vi gerne vil spare vores kunder for så mange penge som overhovedet muligt. Du skal være velkommen til at sammenligne os med andre lokale gulvfirmaer, hvis du endnu ikke er helt overbevist om, at vi er det perfekte valg.

Få et uforpligtende tilbud

Gulvafslibning pris – Konkurrencedygtige priser på gulvafslibning

Gulvkanonen har i årevis kunnet tilbyde konkurrencedygtige priser på gulvafslibning, så det har vi en klar forventning om også at kunne gøre i fremtiden. Du betaler altid en lav pris som kunde, men det vil ingenlunde kunne mærkes på kvaliteten, som altid er vores førsteprioritet. Det er dermed en ydelse, som enhver boligejer har mulighed for at betale for, da vores priser tager hensyn til ethvert budget.

Du har desværre ikke mulighed for at se en oversigt over vores generelle gulvafslibningpriser, da vi kun arbejder med personlige tilbud. Du kan dog være sikker på, at du vil få udarbejdet et knivskarpt tilbud, når du henvender dig. Det skal du være meget velkommen til at gøre, hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd.

Pris på gulvafslibning i København

Såfremt du er bosat i København, kan du altid kontakte os, da vi sætter en stor ære i at servicere vores mange københavnske kunder. København er en dyr by at bo i, men du kan heldigvis trøste dig med, at det er billigt at hyre en professionel gulvsliber.

Gulvafslibning priser København – Det er fortsat ikke muligt at sige noget generelt om priserne, da der skal tages hensyn til mange individuelle faktorer. Er du nysgerrig på prisniveauet, så kan du blive klogere på den del ved at kontakte os. Du har også mulighed for at få besøg af en af vores dygtige medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling dit gulv har brug for.

Gulvkanonen garanterer, at københavnske borgere kan spare penge på gulvafslibning både nu og i fremtiden takket være vores service. Vi har kontor i Herlev, men har afdelinger i hele Danmark, og kan derfor tilbyde gulvafslibning i hele landet.

Pris på gulvslibning – Altid en god pris uden skjulte gebyrer

Du kan forvente at få udarbejdet en god pris på gulvafslibning – en pris som du vil have svært ved at sige nej til. Det er nemlig vores intention at kunne udarbejde fordelagtige tilbud til alle interesserede kunder i det sjællandske.

Der er ingen skjulte dagsordener, når du handler med os, da vi ikke arbejder med skjulte gebyrer e.l. Du skal dermed ikke være bange for, at prisen pludselig bliver meget højere end aftalt, da det ikke vil komme på tale. Du er dog altid velkommen til at stille spørgsmål til det udarbejdede tilbud, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Gennemsigtighed er noget, vi vægter højt, da vi ikke ønsker, at du skal føle dig ført bag lyset. Vores fokus på gennemsigtighed vil især komme til udtryk gennem vores tilbud, som er nemme at gennemskue for enhver kunde. Det giver gode forudsætninger for et godt og gnidningsløst samarbejde, hvor begge parter kan stille sig tilfreds med samarbejdet.

Pris gulvafslibning – Du bliver præsenteret for den reelle pris for din opgave, når du modtager det tilbud, som du har anmodet om. Vi bestræber os på at udarbejde tilbuddet så hurtigt som muligt, så vi inden for kort tid kan aftale, hvornår arbejdet skal sættes i gang.

Pris på afhøvling af gulve – Få et godt tilbud i dag

Vores priser på gulvafhøvling hører til blandt markedets laveste, hvilket du vil blive bekræftet i, hvis du indhenter et tilbud. Du kan rent faktisk få et godt tilbud allerede i dag, hvis du er interesseret. Når du kontakter os, vil du blive bedt om at beskrive opgaven så detaljeret som muligt, så vi har mulighed for at udarbejde et realistisk tilbud.

Vi sidder klar på alle hverdage til at besvare din henvendelse, da vi vægter hurtig og hjælpsom kundeservice højt. Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål ang. vores priser på gulvafhøvling, så kan du henvende dig til os skriftligt eller telefonisk.

Der findes mange gulvfirmaer på Sjælland, som har specialiseret sig i gulvafhøvling og andre relaterede ydelser. Det er dog de færreste, som kan tilbyde de samme lave priser, som vi kan. Du er altså nu blevet klogere på, hvor du skal henvende dig, hvis du har brug for hjælp til gulvafhøvling, men gerne vil holde dine omkostninger nede.

Få et uforpligtende tilbud

Afhøvling af gulve pris – Prisvenlig gulvafhøvling

Gulvkanonen har den store fornøjelse af at tilbyde prisvenlig gulvafhøvling til alle sjællandske boligejere. Du skal altså ikke længere betale en større formue for at få professionel hjælp, når den ønskede ydelse består af gulvafhøvling.

Det lovede tilbud er ikke mere end én mail eller ét opkald væk, så hvad venter du på? Vi opfordrer dig til at kontakte os hurtigst muligt, så vi snart kan gøre din drøm om flotte nye gulve til virkelighed.

Dit lokale gulvfirma vil altid stå til rådighed for dig, som søger en af vores ydelser – enten gulvafhøvling eller gulvafslibning. Gulvkanonen er et travlt firma med mange opgaver, men vi har dog mulighed for at tage nye opgaver ind. Henvender du dig til os, så sørger vi for at finde et tidspunkt i den nærmeste fremtid, hvor vi har mulighed for at behandle dine gulve.

Du vil måske tænke, at det er for godt til at være sandt, når du modtager et tilbud fra os, men vi kan berolige dig med, at alle vores tilbud er reelle. Hvad enten din bolig er en lejlighed, villa eller noget helt tredje, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Der findes nemlig ikke den boligtype, som vi ikke har arbejdet med.

Få et uforpligtende tilbud

Inspirations galleri

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x natur lud + 1x natur sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x natur lud + 1x natur sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x hvid mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x hvid mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x hvid mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x hvid mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x hvid mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 2x natur olie

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 2x natur olie

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 2x natur olie

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid olie

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid olie

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid olie

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid olie

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x hvid mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 3x natur mat lak

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Gulvene er blevet afslebet, og efterbehandlet med 1x hvid lud + 1x hvid sæbe

Mads
Daglig leder
Martin
Gulvmand
Tobias
Marketing
Philip
Gulvmand
Nicolai
Content ansvarlig
Rafal
Maler
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Andrej
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Boris
Gulvmand
Anders
Marketing
Aleksandar
Projektleder
Arkadius
Maler
Bo
Kundeservice
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Spørgsmål og svar vedr. priser på gulvopgaver

 • Det er umuligt at give en vejledende pris på gulvafslibning, da der er flere faktorer, der spiller ind. De vigtigste faktorer fremgår nedenfor:

       Hvad er gulvets nuværende stand?

       Er der fernis og spartelmasse på gulvene?

       Hvad skal der på gulvene af efterbehandling?

       Er det nylagt parketgulv eller gamle ujævne plankegulve?

       Skal opgaven laves over flere omgange fordi kunden bor der?

 • Der er mange faktorer, der spiller ind, hvorfor det altid er bedst at ringe gulvmanden op og få et skræddersyet tilbud. Med et skræddersyet tilbud er du sikker på, at du får den rigtige pris og rigtige vejledning i forhold til din opgave. Ved at kontakt gulvmanden og få en pris, sikrer du dig at der ikke efterfølgende kommer noget oveni prisen, da alt er aftalt på forhånd. Ydermere betaler du ikke for dyr en pris, da tilbuddet er skræddersyet til dig.

  Kontakt os nu og få vejledning og et skræddersyet tilbud til din gulvopgave.

 • Det er godt at undersøge markedet og priserne, men husk at pris og kvalitet hænger sammen. Der er stor forskel i den service og det resultat, som du får hos de forskellige gulvfirmaer, hvorfor valg af gulvfirma er en vigtigt del af din opgave.

  Bliver du tilbudt afslibning og efterbehandling med lak til 80 kr. pr. m2 skal du overveje tilbuddet endnu engang, da du risikere at lakken er af ringe kvalitet, gulvmændene er amatører eller at firmaet sender en underleverandør ud til din opgave.

  Husk at det er dyrt og tidskrævende at få lavet opgaven om efterfølgende, hvis man i første omgang har valgt en dårlig løsning, fordi den var billigst.

  Det bedste råd vi kan give dig er, at du får udført din gulvopgave af et professionelt firma, som bruger kvalitetsprodukter og giver garanti på det udførte arbejde.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.