Billig gulvafslibning

Få et uforpligtende tilbud
 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Billig gulvafslibning hos Gulvkanonen

Hos GulvKanonen er vi eksperter i at slibe gulve. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi er i stand til at tilbyde dig den bedst mulige service til markedets mest favorable priser. Det skyldes blandt andet, at vi udelukkende sliber gulve. Det er altså ikke en lille ekstraservice, vi tilbyder. Det er hele grundlaget for vores forretning.

Derfor har vi også de ressourcer og det udstyr, der kræves, til rådighed — så hvis du er træt af dit trægulv, er du havnet det rigtige sted. Det kan være, at det ser trist og kedeligt ud, fordi det er blevet slidt. Måske har du ikke passet ordentligt på det? Uanset hvad der ligger til grund for gulvets tilstand, er der dog ingen grund til at fortvivle; det kan gøres lige så pænt som nyt. Uden at det skal koste en bondegård. Vi tilbyder nemlig billig gulvafslibning af høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Derfor er vi blandt de billigste i branchen

Når du har besluttet dig for, at det er på tide, dit gulv bliver slebet, går research-processen i gang. Her skal du finde ud af, hvem der skal hjælpe dig med at slibe dit gulv. Især i Hovedstadsområdet er der mange gulvfirmaer. Og de tager vidt forskellige priser for samme stykke arbejde. Tilsyneladende, i hvert fald. Det er sjældent, at der rent faktisk er tale om det samme arbejde. Dette afspejles især i det efterfølgende resultat.

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvem du skal vælge — eller hvilke priser, du skal gå efter. Mange tilbyder en standardpris. Faktisk kan du risikere, at nogle gulvfirmaer ikke engang tilser dit gulv, inden de giver et tilbud. Er det tilfældet, bør alarmklokkerne ringe. Det kan nemlig hurtigt resultere i, at du kommer til at betale alt for meget for den endelige løsning.

Gennemsigtige priser

Ovenstående scenarie oplever du ikke, når du kontakter GulvKanonen. Vi giver altid en individuel vurdering af dit gulv, inden vi sender dig et tilbud. Samtidig er du garanteret kyndig vejledning, således du er sikker på, at du ikke bare får en standardløsning. Du får også medbestemmelse, i forhold til hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Det er dit gulv, og derfor skal du være 100% tilfreds med resultatet.

Vi forbeholder os dog retten til at sige vores professionelle vurdering. Måske er der ikke engang brug for, at dit gulv bliver slebet? Det kan være, at det er nok med en polering. Er dette tilfældet, guider vi dig selvfølgelig i den retning, vi mener, der er bedst.

Du vil altså altid få vores uforbeholdne, professionelle vurdering af lige netop din situation, når du kontakter os. På den måde er du sikker på, at den løsning, du får hos os, ikke bare er den billigste gulvafslibning, men også den bedste. Du ved også altid, hvad projektet kommer til at koste, inden arbejdet er udført. Det har vi det bedst med. Og vores erfaring siger os, at vores kunder har det på samme måde.

Du får vejledning efter endt arbejde

Når vi har slebet dit gulv, får du altid kyndig vejledning efterfølgende. Både til hvilken efterbehandling, dit gulv skal have — men også hvordan du bedst muligt holder dit gulv, så det ikke skal slibes igen inden for den nærmeste fremtid. Vi ønsker nemlig, at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanelige, når de vælger os som samarbejdspartner. Kun med gennemsigte, billige priser og højt serviceniveau får vi glade kunder i butikken. Og det er trods alt kunderne, der skaber vores forretning. Den forretning, der giver os brød på bordet.

Lyder vi som den rigtige samarbejdspartner for dig? Så giv os et kald på +45 71 96 91 91 og lad os tage en snak omkring dit gulv, og hvilken løsning du skal vælge. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Trænger dit trægulv til nyt liv?

Når gulvet skal friskes op, er den mest anvendte løsning en gulvafslibning. Der er sjældent brug for at høvle gulvet, hvilket også tærer mere på gulvet end en gulvafslibning. Når vi sliber dit gulv, sliber vi omkring én millimeter af overfladen, hvilket ikke er meget – dog er det nok til at gøre gulvet klar til behandling. Her anvender vi enten lak, lud, olie eller maling, alt efter hvilken gulvtype, du har – og hvad du selv ønsker, selvfølgelig. 

Hvornår trænger mit gulv til afslibning?

Når lakken på dit trægulv er slidt igennem eller har mange synlige ridser, er det nødvendigt med en afslibning. Har du eksempelvis en stor hund, skal du nok forvente at der skal slibes lidt oftere, da hundens kløer ofte vil sætte sine spor i trægulvet.

Det samme, kan man sige, gør sig gældende med mindre børn, der har det med at tabe ting, der laver mærker i gulvet. Disse ridser er ofte nemme at se, men heldigvis også nemme at slippe af igen. Det kan klares med en gulvafslibning. Det gælder, ligegyldigt hvilken kvalitet gulvet har, og uanset om det er behandlet med olie, sæbe eller lak.

Til gengæld kan du efterfølgende selv bestemme, hvilken overfladebehandling gulvet skal have. Der er fordele og ulemper ved alle behandlinger, men det er i høj grad også et spørgsmål om, hvad du foretrækker. Er du i tvivl, kan vi altid hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning og forklare dig om de forskellige typer af efterbehandling. 

Gulvslibning giver flotte gulve

Når først gulvet er blevet slebet, er det ikke helt lige til at gøre det om, hvis resultatet ikke er blevet som ønsket. Det er vi klar over, og derfor er vi meget omhyggelige, når vi arbejder. Vi har slebet mange gulve igennem tiden, og derfor ved vi efterhånden, hvordan det skal gøres.

Vores kunder skal altid have en god oplevelse, når de bruger vores service – og naturligvis flotte gulve. Derfor er erfaring et must, da det kræver både et godt øje og teknisk snilde at løse.

Hvordan foregår slibning af gulve?

Vi starter altid med at lave en grovslibning af gulvet. Det gør vi for at fjerne rester fra tidligere efterbehandling og rette de ujævnheder, der end måtte være. På den måde får gulvet den samme, ensrettede overflade overalt.

Når det er gjort, så foretager vi en finslibning, der giver en glattere overflade og et pænere resultat i sidste ende. Herefter er gulvet klar til at blive efterbehandlet med det materiale, du ønsker. Vi rådgiver dig selvfølgelig omkring de forskellige muligheder, så du ender med lige præcis det gulv, du gerne vil have. Samtidig sørger vi selvfølgelig også for, at du er bevidst om, hvad du skal være opmærksom på ift. den valgte efterbehandling.

Kan man selv slibe sine gulve?

Det helt korte svar er, at det kan du naturligvis godt. Medmindre du er helt sikker på, hvad du laver, kan det dog hurtigt blive en langt dyrere løsning. De maskiner, der bruges til at afslibe gulve, kræver en masse erfaring, hvis de skal bruges korrekt. Har du først lavet skader på gulvet, kan det være svært at rette op på, og det vil derfor i langt de fleste tilfælde være den bedste løsning at hyre en professionel gulvsliber med erfaring til opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

FAQ om billig gulvafslibning

Hvad er forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling?

Gulvafslibning fjerner det øverste lag af gulvet for at fjerne ridser og skader, mens gulvafhøvling fjerner et tykkere lag for at rette op på dybere skader og ujævnheder.

Hvor lang tid tager en typisk gulvafslibningsproces?

Tidsforbruget varierer baseret på gulvets størrelse og tilstand, men en typisk gulvafslibning tager 1-2 dage.

Er det muligt at bo i hjemmet under gulvafslibningsprocessen?

Det er muligt, men ikke anbefalet på grund af støv og støj. Det er bedst at arrangere alternativ indkvartering under arbejdet.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Disse faktorer afgør prisen for gulvafslibning

Spørgsmål og svar vedr. priser på gulvopgaver

 • Det er umuligt at give en vejledende pris på gulvafslibning, da der er flere faktorer, der spiller ind. De vigtigste faktorer fremgår nedenfor:

       Hvad er gulvets nuværende stand?

       Er der fernis og spartelmasse på gulvene?

       Hvad skal der på gulvene af efterbehandling?

       Er det nylagt parketgulv eller gamle ujævne plankegulve?

       Skal opgaven laves over flere omgange fordi kunden bor der?

 • Der er mange faktorer, der spiller ind, hvorfor det altid er bedst at ringe gulvmanden op og få et skræddersyet tilbud. Med et skræddersyet tilbud er du sikker på, at du får den rigtige pris og rigtige vejledning i forhold til din opgave. Ved at kontakt gulvmanden og få en pris, sikrer du dig at der ikke efterfølgende kommer noget oveni prisen, da alt er aftalt på forhånd. Ydermere betaler du ikke for dyr en pris, da tilbuddet er skræddersyet til dig.

  Kontakt os nu og få vejledning og et skræddersyet tilbud til din gulvopgave.

 • Det er godt at undersøge markedet og priserne, men husk at pris og kvalitet hænger sammen. Der er stor forskel i den service og det resultat, som du får hos de forskellige gulvfirmaer, hvorfor valg af gulvfirma er en vigtigt del af din opgave.

  Bliver du tilbudt afslibning og efterbehandling med lak til 80 kr. pr. m2 skal du overveje tilbuddet endnu engang, da du risikere at lakken er af ringe kvalitet, gulvmændene er amatører eller at firmaet sender en underleverandør ud til din opgave.

  Husk at det er dyrt og tidskrævende at få lavet opgaven om efterfølgende, hvis man i første omgang har valgt en dårlig løsning, fordi den var billigst.

  Det bedste råd vi kan give dig er, at du får udført din gulvopgave af et professionelt firma, som bruger kvalitetsprodukter og giver garanti på det udførte arbejde.

Se flere af vores gode råd

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.