• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Slibning af trappe

Professionel afslibning er en god investering

Trapper er særligt udsatte for slid, da de har en mindre flade, der betrædes mere end gulve. Er din trappe slidt og grim at se på efter mange års brug og slitage, kan slibning af trappen være en rigtig god investering. Resultatet er nemlig en flottere og mere holdbar trappe, og det er utroligt, hvad synet af en ’ny’ trappe kan gøre for helhedsindtrykket.

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der har mere end 10 års erfaring fra branchen. Vi har derfor stor erfaring med at slibe trapper, og når vi udfører afslibning af trægulve, kan slibning af trapper sagtens være en del opgaven. Derfor kan du regne med håndværk i høj kvalitet fra os.

Få et uforpligtende tilbud

Giv din trappe nyt liv

Hos GulvKanonen får du høj kvalitet i både udførelsen af arbejdet og vores service. Begge dele er nemlig vigtige for os, da vi ønsker at give vores kunder den bedste løsning. Vi rådgiver blandt andet om valg af efterbehandling, der har stor effekt på det endelige udtryk, og den efterfølgende vedligeholdelse, der sikrer længere holdbarhed.

Når vi sliber trapper, foregår det på samme måde som ved afslibning af gulve.

 1. Grovslibningen fjerner rester fra eksisterende efterbehandling samt ridser og mørke pletter
 2. Finslibningen sikrer en fin og glat overflade, så efterbehandling er mulig
 3. Efterbehandlingen, f.eks. med lud, lak eller olie, giver beskyttelse og det ønskede udtryk

Slibning af trapper varierer fra opgave til opgave, da der er forskellige forhold, som har indflydelse på processen. Det er f.eks. trappens stand, antal trappetrin, valg af efterbehandling, og om trappetrinenes lodrette sider også skal slibes.

For at sikre, at du får den bedste resultat, er det en god idé, hvis vi har mulighed for at besøge dig og vurdere opgaven på nærmeste hold. Det gør det muligt for os at finde den bedste løsning i forhold til din konkrete opgave, der måske kan indeholde udfordrende forhold eller særlige ønsker til trappeslibningen. Disse forhold, og flere andre, har derfor både indflydelse på opgavens omfang, men også på din pris på slibning af din trappe.

Få en pris på slibning af trappe

Hos GulvKanonen er vi eksperter i afslibning af trapper og gulve. Vi kan selvfølgelig også bidrage med kompetent rådgivning, f.eks. i forhold til vedligeholdelse af dine trægulve og trapper, men udførelsen af arbejdet er dét, vi gør allerbedst.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med en pris på slibning af din trappe. Og som for alle vores andre ydelser, er der altid tre års garanti.

Få et uforpligtende tilbud

Spørgsmål og svar vedr. slibning af trapper

 • Vi anbefaler altid at trapper får en mat lak, da det er denne efterbehandling der holder længst.

  Dog kan man også sagtens få lud og sæbe eller olierede trappetrin, hvis man syntes dette er pænere. Der er ikke noget rigtigt og forkert, så derfor anbefaler vi altid at man kontakter os, og får rådgivning inden opstart.

 • Det er kun selve trædefladen, og forkanten som typisk er 1-3 cm bred.

 • Fra trappen er behandlet sidste gang anbefaler vi at der går 4-7 timer før den tages i brug.

  I nogle tilfælde kan det være en smule længere, og derfor anbefaler vi at du hører din gulvmand inden.