• +800 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af lejlighed

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring i maling af lejligheder. Vi kan udføre mange forskelligartede maleropgaver i lejligheder – og med mange års erfaring samt fokus på kvalitet og godt håndværk, er vi et godt kort at have på hånden.

Foruden maling af væg og loft besidder vi desuden også stor erfaring i afslibning samt efterbehandling af gulve. Kombinationen af gulvafslibning samt efterbehandling af gulvet er nærliggende – og vi kan hos GulvKanonen tilbyde en samlet løsning, der sikrer dig et godt resultat!

Få et uforpligtende tilbud

Fokus på kvalitet og service

Kvalitet og omhyggelighed er væsentlige kerneværdier hos GulvKanonen – og uanset omfanget af den opgave, der måtte stå for døren, kan du hos os altid være stensikker på, at du får lavet et solidt og veludført stykke arbejde, hvor der er lagt stor vægt på at sikre dig det bedste resultat.

Vi anvender til enhver type af opgave kun de bedste materialer – og vi udfører naturligvis malerarbejdet for dig med fokus på omhyggelighed og grundighed, så du er sikret et langtidsholdbart resultat, som du kan have glæde af i mange år frem.

Endvidere vægtes kyndig rådgivning også højt ved enhver type af arbejdsopgave, så du er sikret den helt rigtige løsning.

Ønsker du hjælp til maling af lejlighed?

Såfremt du står overfor at skulle have udført maling af din lejlighed, står vi altid klar til at hjælpe dig med at tage hånd om opgaven for dig, således du er stensikker på at få det bedste resultat.

Giv os et kald i dag på 71 96 91 91 og lad os sammen få en dialog om hvordan vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig med at tage hånd om din maleropgave.