• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Letslibning af gulve

Giv dine trægulve et flottere udseende

Letslibning kaldes også for finslibning eller mellemslibning og dækker over den ’polering’, der udføres efter den indledende, grove afslibning af gulvet og inden efterbehandlingen, som er det afsluttende trin i en fuldslibning.

Letslibning af gulve kan have en stor, forbedrende effekt ved at give dine trægulve nyt liv og opfriske deres udseende. Det er altså en effektiv behandling, der har stor indflydelse på kvaliteten af endelige gulvarbejde og det samlede udtryk, som dine trægulve får.

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med letslibning af gulve. Vi har hjulpet mange kunder i hele Danmark med at få pænere og mere holdbare trægulve, og derfor kan vi også levere et resultat, du bliver glad og tilfreds for.

Få et uforpligtende tilbud

Solidt arbejde fra professionelt gulvfirma

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der har over 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi bruger uddannede fagfolk, professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet til alle opgaver, og derfor kan vi garantere høj kvalitet på alle vores ydelser. Derudover får du også tre års garanti.

Vi udfører letslibning af gulve – både som mellemslibning i processen med en indledende gulvafslibning og efterfølgende efterbehandling, men også til trægulve, der ikke kræver en fuldslibning. Ved en finslibning slibes der ikke i træets, men kun i den nuværende efterbehandling, og ’poleringen’ fjerner derfor kun toppen af nuværende efterbehandlingen. Herefter er gulvet nu klar til at blive behandlet på ny igen.

Hvis du er i tvivl, om dine trægulve har brug for en komplet afslibning eller kan ’nøjes’ med en finslibning, anbefaler vi, at du tager kontakt til os. Der kan nemlig være mange forhold, du skal have med i overvejelserne, f.eks. gulvtype, træsort, brugen af gulvet osv. Har dine gulve været brugt i mange år, er de sikkert meget slidte, og i sådan en situation er der sandsynligvis brug for en fuldslibning. Vores erfaring og ekspertise gør dog, at vi kan vejlede dig bedst muligt, så du får den rette løsning til dit behov.

Få et tilbud på letslibning

GulvKanonen er specialist inden for professionelt gulvarbejde. Derfor har vi erfaring og faglige kompetencer til at kunne rådgive dig, så du får den optimale løsning. Og vi kan selvfølgelig også udføre letslibning af gulve, der sikrer et flot og holdbart resultat.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser, og hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et gratis tilbud, så du får noget konkret at forholde dig til.

Få et uforpligtende tilbud

Spørgsmål og svar vedr. letslibning

  • En letslibning er en lettere slibning af det øverste lag af efterbehandlingen. Man bruger tit en letslibning i forbindelse med fraflytninger af boliger som kun har været beboet i en kort periode, da gulvene ikke har store hakker og ridser, og derfor kan nøjes med en letslibning.

    En letslibning kaldes også for en polering eller en mellemslibning.

  • En letslibning kan kun bruges, hvis gulvene er i pæn stand, da man ikke sliber i selve træet, men derimod kun i det øverste lag af den efterbehandling trægulvet er behandlet med. Du fjerner med andre ord ikke dybere ridser og hakker i gulvene ved at letslibe dine gulve.

  • Vores erfaring siger os at det sjældent er nok med en letslibning, da man ikke kommer dybere ridser til livs.

    Vi anbefaler dog at du tager en snak med din gulvmand, så du kan få en professionel vurdering af opgaven.