• +1500 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Betaling når arbejdet er godkendt

Vil du fremhæve dit trægulvs naturlige udtryk?

En effektiv behandling til at fremhæve dit trægulvs naturlige udseende er en behandling med natursæbe. En simpel overfladebehandling med naturlig sæbe gør det muligt at få utrolig flotte resultater og et gulv med varme og glød. Hvis du vil være sikker på det bedste resultat, er det klogt at søge professionel hjælp fra et gulvfirma med stor ekspertise.

GulvKanonen har mere end 10 års erfaring inden for gulvbranchen og er specialist i renovering af trægulve. Netop efterbehandling er én af vores store forcer, og derfor er vi et trygt valg til den opgave. Vi sikrer dig en fejlfri behandling med natursæbe, så dit gulv kommer til at fremstå flot og gulvets naturlige egenskaber virkelig kommer til sin ret.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved at vælge natursæbe

I forbindelse med renovering af dit trægulv er der specielt én vigtig ting at tage stilling til. Du skal vælge en efterbehandling til dit nyslebne gulv – og der er flere muligheder at vælge imellem. I dag er det ofte lyse trægulve, der vælges i de danske hjem. Til det kan du vælge at få dit gulv sæbebehandlet. Fordelene ved at vælge en overfladebehandling med natursæbe er blandt andet:

 • Det fremhæver træets naturlige årer
 • Det styrker gulvet og giver modstandsdygtighed over for snavs
 • Det er let at gøre rent og vedligeholde

Vores erfaring er, at rigtig mange kunder er i tvivl om, hvilken efterbehandling de skal vælge. Er du blandt dem, er der ingen grund til at fortvivle. Vi er eksperter på området og vejleder dig gerne, så gulvet kommer til at opfylde dine kriterier.

For os handler rådgivningen om, at du får det bedste grundlag til at kunne vælge den helt rigtige efterbehandling i forbindelse med din gulvrenovering. Derfor er det ikke nødvendigvis sikkert, at naturlig sæbe er det bedste valg for dig; måske bør du i stedet bør vælge en hvid sæbebehandling. Det kan vi hjælpe med at afklare.

Gør brug af kompetente fagfolk

Hos GulvKanonen tilbyder vi professionelle gulvydelser i hele landet, og med vores erfaring kan vi hjælpe med at udføre din opgave på bedste vis. Vi er professionelle helt ud til fingerspidserne, uanset om det er letslibning eller afhøvling af dine gulve, vi skal udføre. Men det er ikke det eneste positive, du får ud af et samarbejde med os:

 • Dygtige fagfolk med professionelt udstyr
 • Professionel rådgivning til dit behov
 • Mere end 10 års erfaring med gulvrenovering
 • Alt vores arbejde er omfattet af 3 års garanti

Et samarbejde med os sikrer dig en professionel tilgang fra start til slut, hvilket er din garanti for et resultat i højeste kvalitet. Hos GulvKanonen tager vi nemlig afsæt i kundernes ønsker, så du er sikker på at få veludført håndværk og yderst god service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vil du gerne have flotte gulve igen?

Med GulvKanonen får du et professionelt gulvfirma du kan regne med. Vi er stabile og overholder vores aftaler, og du får endda en rigtig god pris. Der er flere elementer, der har indflydelse på prisen på afslibning og efterbehandling med natursæbe, blandt andet gulvets størrelse og den aktuelle stand.

Vi hjælper med at skræddersy den helt rigtige løsning til dit gulv, hvis du kontakter os. Du får selvfølgelig et helt gratis og uforpligtende tilbud, der f.eks. omfatter afslibning og behandling med naturlig sæbe af dit trægulv.

Mads
Daglig leder
Martin
Gulvmand
Tobias
Marketing
Philip
Gulvmand
Nicolai
Content ansvarlig
Rafal
Maler
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Boris
Gulvmand
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Bo
Kundeservice
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Spørgsmål og svar vedr. sæbebehandling

 • Det er svært at sige på forhånd, da det er et spørgsmål om, hvad du forventer af det endelige resultat, og hvor meget trafik der vil være i de forskellige rum.

  Der er ikke noget facit for, hvad der er rigtigt og forkert indenfor valg af efterbehandling, og derfor er det en individuel vurdering fra opgave til opgave.

  Vi anbefaler altid at du tager en snak med din gulvmand inden du beslutter dig for, hvilken efterbehandling du gerne vil have udført.

 • Når man skal vaske sine trægulve med sæbe er det vigtigt at det gøres på den rigtige måde. Processen er ganske simpel, og kræver ikke erfaring for at kunne udfører.

  Sæbebehandlede gulve vaskes på samme måde som ludbehandlede gulve, og du kan derfor med fordel se vores video om Vask af lud gulv.

 • Sæbebehandling findes kun i hvid og naturlig. Det er derfor ikke muligt at få andre farver indenfor sæbebehandling.

 • Fordelen ved sæbebehandlede gulve er at man får det naturlige look i træet frem, og man kan mærke træet når man går på det. Sæbebehandlede gulve er også nemme at vaske, og derfor er det en utrolig populær efterbehandling.

  Ulempen er at gulvene er mere modtagelige overfor snavs i forhold til eksempelvis lakerede overflader. Dette skyldes at sæbebehandlede gulve ikke som på samme måde som med lakerede overflader har den forseglede overflade, men stadig er en smule åbent.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.