• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvid sæbe

Ønsker du et lyst trægulv?

Hvid sæbe er en populær efterbehandling til trægulve, og én vi ofte benytter os af her hos GulvKanonen. Med mere end 10 års erfaring har vi da også haft mange opgaver, hvor kunderne ønskede flotte, lyse trægulve. Og det kan de få med hvid sæbe.

Skal du have udført flot og holdbart gulvarbejde, kan du trygt tage kontakt til os. Vi hjælper både med rådgivning, udførelsen af arbejdet og efterfølgende vejledning om rengøring og vedligeholdelse. Så kontakt os i dag og hør mere om, hvorfor en gulvbehandling med hvid sæbe kan være det perfekte valg for dig og dine gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du vælge hvid sæbe

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma med mange afsluttede opgaver bag sig. En stor del af dem har omfattet afslibning og efterbehandling med hvid sæbe. Og det valg forstår vi godt – hvid sæbe har nemlig flere fordele, som du også kan få glæde af. F.eks. giver en hvid sæbebehandling:

 • Et flot, lyst trægulv, evt. kombineret med hvid lud
 • God styrke og modstandsdygtighed
 • En rengøringsrutine, der er enkel og nem

Om du skal vælge sæbe eller en anden type efterbehandling afhænger blandt andet af dine ønsker og behov. Skal gulvet have et særligt udseende? Skal gulvet holde til små børn eller husdyrs daglige færden? Hos GulvKanonen kan du få svar på alle dine spørgsmål og god rådgivning, der hjælper dig på vej mod et trægulv, der passer perfekt til dig.

GulvKanonen har stor erfaring

At få udført gulvarbejde kræver en del mod og grundige overvejelser. Men vælger du professionelle gulvfolk får du sikkerhed for godt håndværk og tryghed igennem hele processen. Sådan er det i hvert fald hos os. Derudover får du også andre fordele ved et samarbejde med os:

 • Vi har 10+ års brancheerfaring og dygtige gulvfolk
 • Vi bruger professionelle maskiner og materialer
 • Vi giver dig et skræddersyet tilbud inkl. 3 års garanti
 • Vi rådgiver dig, så du får mere værdi for pengene

Når du vælger GulvKanonen, ender du ud med at få et smukt trægulv til en god pris. Og glæden ved vores arbejde er da også tydelig at se på Trustpilot, hvor vi har en høj tilfredshedsscore. Så skal vi hjælpe dig med dine gulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi sikre dig et flot trægulv?

Måske har du besluttet dig for, at dit trægulv skal behandles med hvid sæbe. Eller skal det være natursæbe? Eller en helt tredje behandling? Mulighederne er mange, men kontakter du os, kan du helt sikkert få professionel rådgivning, der gør beslutningen nemmere for dig.

Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud inkl. behandling med hvid sæbe. Du får selvfølgelig en god pris, der bl.a. afhænger af størrelsen på dit gulv, og om det skal afhøvles eller blot slibes. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig videre med dine gulve.

Spørgsmål og svar vedr. sæbebehandling

 • Det er svært at sige på forhånd, da det er et spørgsmål om, hvad du forventer af det endelige resultat, og hvor meget trafik der vil være i de forskellige rum.

  Der er ikke noget facit for, hvad der er rigtigt og forkert indenfor valg af efterbehandling, og derfor er det en individuel vurdering fra opgave til opgave.

  Vi anbefaler altid at du tager en snak med din gulvmand inden du beslutter dig for, hvilken efterbehandling du gerne vil have udført.

 • Når man skal vaske sine trægulve med sæbe er det vigtigt at det gøres på den rigtige måde. Processen er ganske simpel, og kræver ikke erfaring for at kunne udfører.

  Sæbebehandlede gulve vaskes på samme måde som ludbehandlede gulve, og du kan derfor med fordel se vores video om Vask af lud gulv.

 • Sæbebehandling findes kun i hvid og naturlig. Det er derfor ikke muligt at få andre farver indenfor sæbebehandling.

 • Fordelen ved sæbebehandlede gulve er at man får det naturlige look i træet frem, og man kan mærke træet når man går på det. Sæbebehandlede gulve er også nemme at vaske, og derfor er det en utrolig populær efterbehandling.

  Ulempen er at gulvene er mere modtagelige overfor snavs i forhold til eksempelvis lakerede overflader. Dette skyldes at sæbebehandlede gulve ikke som på samme måde som med lakerede overflader har den forseglede overflade, men stadig er en smule åbent.