Ballerup, København
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00

Gulvafslibning København

Gulvafslibning – Lokal gulvafslibning i København

Trænger dine gulve til en kærlig hånd, og er du i den forbindelse på jagt efter et erfarent firma til at hjælpe dig med gulvafslibning i København? Så er Gulvkanonen det oplagte valg. Vi besidder stor erfaring inden for gulvafslibning i København – og med mange års erfaring inden for afslibning af gulve både hos privatpersoner, virksomheder, boligforeninger og institutioner i Københavnsområdet er vi et godt kort at have på hånden.

Gamle gulve kan godt se nye ud

I København er der rigtig mange lejligheder, der har slidte trægulve. Gulve, der efter mange årtiers slid, er blevet trætte at se på. Der er mange, der vælger at få lagt nye gulve, når de køber en lejlighed. Det er ikke altid en nødvendig udgift. Gulvene kan nemlig sagtens komme til at se nye ud, hvis de bliver afslebede og får den rette behandling efterfølgende. Gamle trægulve er i mange tilfælde lavet af massivt træ og kan derfor sagtens tåle at blive behandlet. 

Derfor er en gulvafslibning en god investering

Når du som boligejer vælger at få lavet en gulvafslibning, vil dette være med til at forbedre helhedsindtrykket af boligen betydeligt. Selvom gamle lejligheder har deres charme, er langt de fleste alligevel mere interesseret, hvis gulvene er nyslåede.

Det er med til at puste nyt liv i boligen og samtidig forbedre helhedsindtrykket væsentligt. Går du eksempelvis med salgstanker, kan det være en rigtig god ide at få slebet gulvet, da det kan hæve slagsprisen, fordi boligen fremstår flottere. Det beløb, det koster at få afslebet gulvet, vil i langt de fleste tilfælde være markant lavere, end den pris lejligheden vil stige med.

Sådan udføres en gulvafslibning

Når vi hos Gulvkanonen udfører en gulvafslibning af din bolig, kan dette gribes an på flere forskellige måder. Typisk vil det foregå sådan, at vi indledningsvist foretager en grovslibning med brug af maskine. Efterfølgende vil gulvet gradvist blive slebet finere og finere sådan, at der opnås en pæn og glat overflade som slutresultat.

Hvor meget dit gulv skal slibes, eller om der eventuelt skal en afhøvling til, vil altid afhænge af den konkrete gulvtype samt gulvets stand. Det vil altid være en vurderingssag, hvad der skal til, og vi yder naturligvis kyndig og professionel rådgivning hele vejen igennem for at sikre, at du som boligejer får det absolut bedste resultat!

Konkurrencedygtige priser på gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen lægger stor vægt på at sikre, at du som boligejer får det absolut bedste resultat ud af det arbejde, vi udfører for dig. Uanset om du har behov for at få hjælp til gulvafslibning i København af et større eller mindre areal, står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd med arbejdet, således du er sikret den absolut bedste løsning – og naturligvis altid til en fair og rimelig pris.

Ønsker du at se nærmere på vores priser på gulvafslibning i København, kan du med fordel tage et kig på vores priser her.

Gulvafslibning København – Få et gratis tilbud nu

Såfremt du godt kunne tænke dig at få hjælp til at få foretaget en gulvafslibning i din bolig, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte Gulvkanonen og få lavet et gratis og helt uforpligtende tilbud. Vi udfører både gulvslibning i lejligheder, villaer og alle andre typer af boliger med trægulve.

Kontakt os i dag på tlf. (+45) 71 96 91 91 eller klik her for at kontakte os.

Trænger dit trægulv til nyt liv?

Når gulvet skal friskes op, er den mest anvendte løsning en gulvafslibning. Der er sjældent brug for at høvle gulvet, hvilket også tærer mere på gulvet end en gulvafslibning. Når vi sliber dit gulv, sliber vi omkring én millimeter af overfladen, hvilket ikke er meget – dog er det nok til at gøre gulvet klar til behandling. Her anvender vi enten lak, lud, olie eller maling, alt efter hvilken gulvtype, du har – og hvad du selv ønsker, selvfølgelig. 

Hvornår trænger mit gulv til afslibning?

Når lakken på dit trægulv er slidt igennem eller har mange synlige ridser, er det nødvendigt med en afslibning. Har du eksempelvis en stor hund, skal du nok forvente at der skal slibes lidt oftere, da hundens kløer ofte vil sætte sine spor i trægulvet.

Det samme, kan man sige, gør sig gældende med mindre børn, der har det med at tabe ting, der laver mærker i gulvet. Disse ridser er ofte nemme at se, men heldigvis også nemme at slippe af igen. Det kan klares med en gulvafslibning. Det gælder, ligegyldigt hvilken kvalitet gulvet har, og uanset om det er behandlet med olie, sæbe eller lak.

Til gengæld kan du efterfølgende selv bestemme, hvilken overfladebehandling gulvet skal have. Der er fordele og ulemper ved alle behandlinger, men det er i høj grad også et spørgsmål om, hvad du foretrækker. Er du i tvivl, kan vi altid hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning og forklare dig om de forskellige typer af efterbehandling. 

Gulvslibning giver flotte gulve

Når først gulvet er blevet slebet, er det ikke helt lige til at gøre det om, hvis resultatet ikke er blevet som ønsket. Det er vi klar over, og derfor er vi meget omhyggelige, når vi arbejder. Vi har slebet mange gulve igennem tiden, og derfor ved vi efterhånden, hvordan det skal gøres.

Vores kunder skal altid have en god oplevelse, når de bruger vores service – og naturligvis flotte gulve. Derfor er erfaring et must, da det kræver både et godt øje og teknisk snilde at løse.

Hvordan foregår slibning af gulve?

Vi starter altid med at lave en grovslibning af gulvet. Det gør vi for at fjerne rester fra tidligere efterbehandling og rette de ujævnheder, der end måtte være. På den måde får gulvet den samme, ensrettede overflade overalt.

Når det er gjort, så foretager vi en finslibning, der giver en glattere overflade og et pænere resultat i sidste ende. Herefter er er gulvet klar til at blive efterbehandlet med det materiale, du ønsker. Vi rådgiver dig selvfølgelig omkring de forskellige muligheder, så du ender med lige præcis det gulv, du gerne vil have. Samtidig sørger vi selvfølgelig også for, at du er bevidst om, hvad du skal være opmærksom på ift. den valgte efterbehandling.

Kan man selv slibe sine gulve?

Det helt korte svar er, at det kan du naturligvis godt. Medmindre du er helt sikker på, hvad du laver, kan det dog hurtigt blive en langt dyrere løsning. De maskiner, der bruges til at afslibe gulve, kræver en masse erfaring, hvis de skal bruges korrekt. Har du først lavet skader på gulvet, kan det være svært at rette op på, og det vil derfor i langt de fleste tilfælde være den bedste løsning at hyre en professionel gulvsliber med erfaring til opgaven.

Gulvkanonen – din lokale gulvsliber

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00