• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Birkerød

Flot gulvarbejde med stor styrke

Er dit trægulv ikke længere flot og indbydende at kigge på? Så er en professionel gulvslibning løsningen på dit problem. Med hjælp fra dygtige gulvslibere kan du igen få flotte trægulve med stor styrke. Og vælger du et gulvfirma med mange års erfaring, kan du være sikker på, at arbejdet udføres på bedste vis i forhold til dine behov.

GulvKanonen hjælper kunder i hele Danmark med at få flotte, nyslebne gulve, trapper og terrasser. Vi har mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen, hvilket er en klar fordel for dig. Vores ekspertise og kendskab til de bedste løsninger er præcis, hvad du har brug for, når du skal bruge en dygtig gulvsliber i Birkerød.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et godt samarbejde skaber høj kvalitet

Når du siger ja til et samarbejde med GulvKanonen, får du tryghed og sikkerhed for et godt resultat til dit behov. Vi har nemlig mange års erfaring med at matche vores kunders ønsker med vores ydelser. Og med mange positive kundeanmeldelser og en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot er der ingen tvivl om, at vi kan vores kram.

Der er mange fordele ved at vælge os til din gulvopgave – dette er blot nogle af dem:

 • Mere end 10 års erfaring med slibning af gulve
 • Professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet
 • Dygtige gulvfolk og 3 års garanti på alt arbejde
 • God rådgivning og vejledning til dit behov

Vi går meget op i at klarlægge dine behov og ønsker til opgaven, inden vi går i gang. Det gør det både muligt at undgå uforudsete problemer, men gør det også muligt for os at bidrage med god rådgivning, f.eks. i forhold til dit valg af efterbehandling. Vi har nemlig mange års erfaring, som vi kan benytte til at finde den ideelle løsning til dig.

Professionelt håndværk i hele Nordsjælland

Hos GulvKanonen får du professionelt gulvarbejde med fokus på dit behov. Vores uddannede gulvfolk har stor erfaring med udførelse af deres opgaver, men er også dygtige til at yde god service og hjælpe dig i forhold til dine specifikke ønsker. Når du har fået flotte, nyslebne trægulve af os, får du også tips til god vedligeholdelse, så du kan få endnu mere glæde af gulvene – det får du nemlig, hvis du selv hjælper til med at holde dem i god stand.

Har du brug for en kompetent gulvsliber i Birkerød, kan vi naturligvis hjælpe dig. Og har du brug for hjælp andre steder i Nordsjælland eller på resten af Sjælland, har vores lokale afdelinger også dygtige folk, der kan klare din opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et godt tilbud

Med GulvKanonen som din gulvsliber i Birkerød eller omegn får du flotte trægulve og stor styrke. Vi sammensætter et godt, skræddersyet tilbud til dig, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker – så får du mest værdi for pengene og betaler ikke for noget, du ikke har brug for. Kontakt os for at høre mere eller for at få et konkret, gratis tilbud på slibning af dine trægulve.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.