• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Brøndby Strand

Professionel gulvslibning giver holdbare gulve

Mange års dagligt brug sætter uden tvivl sit aftryk på dit trægulv uanset, hvilken sort træet er, og hvilken overfladebehandling det har fået. Derfor kan en gulvslibning være et rigtigt godt – og ikke mindst billigere – alternativ til at lægge et helt nyt gulv.

En professionel gulvsliber har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig med at give dit gamle, slidte trægulv mange holdbare leveår, og et nyslebet trægulv kan tilføre dit hjem et helt nyt og friskt udtryk, hvor du tilmed selv kan bestemme, om gulvet skal være lyst eller mørkt.

Et professionelt gulvfirma som GulvKanonen har flere års ekspertise med gulvydelser og er specialister i netop gulvslibning og gulvafhøvling. Det er din tryghed for veludført håndværk, når vore gulvsliber i Brøndby Strand hjælper med at udføre din gulvrenoveringsopgave. Vi garanterer, at dit gulv er i trygge hænder, og du får et resultat, der opfylder dit behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Flere fordele ved et professionelt gulvfirma

Som professionelt gulvfirma er en af vores kerneopgaver at yde kompetent og professionel rådgivning til vores kunder. Du vil opleve, at vores rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker samtidig med, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten i vores materialer eller vores håndværk. Fordelene for vores kunder er derfor, at de får nybehandlede gulve i allerhøjeste kvalitet til rigtig gode priser, der er udført af uddannede medarbejdere med professionelt udstyr.

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor gulvbranchen, og det afspejler vores udførte arbejde rundt omkring i landet. Vi har mange glade kunder, og med vores landsdækkende service, der omfatter både rådgivning, god service, tre års garanti på alle ydelser samt arbejde udført i høj kvalitet, er vi et populært valg i Danmark. Har du brug for en erfaren gulvsliber i Brøndby Strand, er du velkommen til at kontakte os – vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Landsdækkende gulvarbejde med fokus på dit behov

Med vores landsdækkende service kan vi hjælpe med din næste gulvrenovering, uanset om du mangler et gulvfirma i Brøndby Strand, i omegnen af København eller et helt tredje sted på Sjælland. Vores erfarne gulvsliberteam er klar til at køre ud fra vores lokale afdelinger, så du undgår lang ventetid. Derfor er der ikke langt imellem at indgå en aftale om et samarbejde med os, til vi har udført opgaven.

GulvKanonen kan meget andet end at slibe og høvle gulve. Vores ydelser omfatter også afslibning af f.eks. bordplader, trapper og træterrasser. Så synes du der er andet, som trænger til en opfriskning, så guider vi dig til den helt rigtige behandling, så dit træinventar får det udseende og den holdbarhed, som du gerne vil have.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

God service og et uforpligtende tilbud

Har du bestemt dig for at dit trægulv skal slibes, er GulvKanonen det rigtige valg, når du mangler en gulvsliber i Brøndby Strand. Vi garanterer et højt serviceniveau, og vores veluddannede gulvslibere tager altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker, når de står overfor en ny opgave.

Uanset om du har brug for rådgivning til behandling af dit gulv eller et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi udformer et gratis, skræddersyet tilbud til dig, der opfylder dine gulvønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.