• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Espergærde

Forny dit gulv med en gulvslibning

Der er flere grunde til, at dit trægulv med tiden er kommet til at se medtaget og gammelt ud. En faktor er den daglige brug af gulvet – især hvis det er i ét af hjemmets centrale rum, hvor der er meget trafik. En anden væsentlig faktor er småbørn og kæledyr i hjemmet, som begge kan være hårde ved gulvet. En gulvslibning er dog en rigtig god løsning til at forny dit slidte gulv.

Med professionel hjælp fra en erfaren gulvsliber i Espergærde er slibningen af dit trægulv overstået hurtigt og nemt. GulvKanonen har uddannede gulvslibere og mere end 10 års erfaring med at udføre gulvrenoveringer, og med speciale i gulvslibning og -afhøvling er vi et oplagt valg som din foretrukne gulvsliber til at slibe dit gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfaren gulvsliber giver det bedste resultat

Indgår du et samarbejde med GulvKanonen, vil du opleve, at vi altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor vil du også opleve, at du er sikker på at få et flot resultat til en gennemsigtig og god pris.

Gennem vores arbejde har vi erfaret, at ikke to gulve er ens. Derfor har vi ingen standardløsninger. I stedet er det dit gulvs nuværende tilstand og dine ønsker og behov, der afgør, hvilken behandling som er bedst til dit gulv. Det kalder vi for professionel rådgivning og ser det som en lige så vigtig del af vores arbejde, som at udføre en gulvslibning til topkarakter. Derudover er du sikret flere fordele, når du vælger et samarbejde med os:

 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Gulvarbejde, der tilpasses til dit behov
 • Materialer i høj kvalitet
 • 3 års garanti på alt arbejde

Hvad enten det er dit gulv, din trappe eller din træterrasse, vi fornyer med en afslibning, er det udførte arbejde omfattet af tre års garanti. Det kan du se som en sikkerhed for, at du får et resultat, der emmer af kvalitet. Som din gulvsliber i Espergærde går vi i hvert fald ikke på kompromis med hverken de anvendte materialer eller det udførte håndværk.

Dit kompetente gulvfirma i Espergærde

Vores dygtige medarbejdere har allerede løst mange udfordringer hos vores kunder i hele landet. GulvKanonen tilbyder nemlig landsdækkende gulvservice, hvilket er ensbetydende med, at uanset om du har brug for en gulvsliber på Sjælland eller et andet sted i landet, så har vi en kompetent medarbejder til at hjælpe med din opgave.

Vi har lokale afdelinger fordelt over hele landet. Derfor er der ikke langt fra dine gulvønsker til, at vi har ført dem ud i livet, og dit gulv ser ud som nyt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et gratis tilbud

Har du brug for en gulvsliber i Espergærde til at forny dit gulv hurtigst muligt? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere er klar til at vejlede dig på bedst mulige vis og sørger for, at du får et ganske uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din gulvopgave.

Hos GulvKanonen stræber vi efter god kommunikation og sotr gennemsigtighed for vores kunder. Vi har nemlig erfaret, at det giver de flotteste resultater og gladeste kunder. Så du kan være helt tryg, når du vælger os.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.