• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Gentofte

Få udført professionel gulvslibning

Vil du gerne have fornyet dit trægulv, men er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning til det? Med en gulvslibning er slipper du for at skifte dit gulv ud med et nyt. Her er det nemlig kun den slidte overflade med de grimme ridser og skrammer, der bliver fjernet, og i stedet får du en pæn og jævn overflade, der blot skal efterbehandles. Det er både et relativt nemt, og ikke mindst billigere, alternativ til et nyt gulv.

Hvis du ikke er professionel handy-man, vil du helt sikkert hurtigt finde ud af, at en gulvslibning er en stor mundfuld. Derfor vælger langt de fleste at overlade opgaven til en professionel gulvsliber.

Hos GulvKanonen har vi over 10 års erfaring med gulvrenovering i danske hjem, hvor vores speciale er gulvslibning og -afhøvling. Derfor er dit gulv i absolut trygge hænder, når du gør brug af os som din gulvsliber i Gentofte.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvydelser til dit behov

En professionel gulvslibning er på den lange bange en rigtig god investering. Hos GulvKanonen leverer vi resultater i allerhøjeste kvalitet, og du er sikker på at få gulvslibning til en god pris. Alle vores erfarne gulvslibere er uddannede og har derfor den nødvendige viden og de bedste håndværksmæssige kompetencer til at forny dit gulv med et resultat, der opfylder de kriterier du har.

Der er mange grunde til at anvende GulvKanonen som dit professionelle gulvfirma i Gentofte, når du ønsker at få moderniseret dit gulv:

 • Færre bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionel rådgivning i hele processen
 • Dit gulv behandles med professionelt udstyr
 • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
 • Garanti på det udførte arbejde

Slibningen af dit gulv er omfattet af tre års garanti ligesom alle vores andre ydelser. Det kan du se som din sikkerhed for, at du får et resultat, der opfylder dine behov. Ligeledes er du sikker på, at vi udelukkende anvender kvalitetsmaterialer og ikke går på kompromis med vores håndværk. Det medfører naturligvis færre bekymringer, så du i stedet kan bruge din energi på at nyde det endelige resultat.

Din professionelle gulvmand

Hos GulvKanonen tilbyder vi landsdækkende gulvservice. Det betyder, at vi allerede har udført mange gulvmoderniseringer i hele landet. Uanset om du har brug for en gulvsliber i Gentofte, i København eller en gulvsliber et andet sted på Sjælland, så har vi dygtige folk, der kan varetage din opgave.

Vores medarbejdere laver andet end blot gulvslibning og gulvafhøvling. Vi har erfaret, at rigtig mange af vores kunder har behov for professionel vejledning, så de får de bedste forudsætninger for at vælge den rette behandling til deres gulv. Men det er også gode råd omkring pleje og den fremtidige vedligehold af deres nyslebne gulv, der er et hyppigt emne, og det hjælper vores fagligt dygtige gulvslibere dig gerne med.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du får et skræddersyet, gratis tilbud

Gennem tiden har vi fået mange positive kundeanmeldelser, og vores kunders mening om os er da også grundlaget for vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot. Vi er både stolte og ydmyge over, at vores kunder synes, at vi leverer et flot stykke arbejde. Vi stræber fortsat efter flere glade og tilfredse kunder, så har du brug for en gulvsliber i Gentofte, eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hos GulvKanonen er det gratis at få et tilpasset tilbud på din opgave, og det er ganske uforpligtende. Vores erfarne gulvfolk er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, så du får et fornyet gulv, der opfylder dine behov og ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.