• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Gladsaxe

Gulvslibning giver flotte, stærke gulve

Hvis du er ved at været træt af at se på dit slidte trægulv, er en gulvslibning en effektiv og billig løsning. Med en gulvafslibning fjernes det øverste lag af gulvet med mærker og ridser efter den daglige slitage. Herefter kan du selv være med til at bestemme, hvordan dit gulv skal se ud afhængig af den valgte efterbehandling.

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma, der har over 10 års erfaring med renovering af trægulve. Vi er specialister i gulvslibning og –afhøvling og er derfor det helt rigtige valg, hvis du har brug for en gulvsliber i Gladsaxe til at modernisere dit gamle trægulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg professionelle gulvydelser

Når du vælger et samarbejde med et professionelt gulvfirma som GulvKanonen vil du opleve, at der er flere fordele:

 • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
 • Gulvarbejde tilpasset dit behov
 • Høj kvalitet og professionel rådgivning
 • 3 års garanti på alt arbejde

Alle vores ydelser udføres til fordelagtige priser og er omfattet af tre års garanti. Det er din sikkerhed for, at du får et resultat, der er gennemsyret af kvalitet.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov, og med vores mangeårige ekspertise kan vi som din gulvsliber i Gladsaxe rådgive dig om den bedst mulige behandling af dit gulv. Det omfatter alt fra valg af en slibning eller afhøvling af dit gulv til valg af efterbehandling, der giver dit gulv det udseende du ønsker.

Men der er flere grunde til at vælge os til at udføre din opgave. Vi fornyer nemlig ikke kun dit trægulv, men kan også hjælpe dig, hvis det er din bordplade, trappe eller træterrasse, der har brug for en afslibning og ny overfladebehandling.

Dygtige folk i Gladsaxe

Som professionelt gulvfirma tilbyder vi landsdækkende service. Det er ensbetydende med, at vi uanset din geografiske placering har kompetente medarbejdere, der kan udføre din gulvrenoveringsopgave. Vi har lokale afdelinger i hele landet, så vi vil altid have en erfaren gulvsliber i Gladsaxe eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland, der kan give dit gulv et nyt udseende og større holdbarhed.

Hos GulvKanonen finder du ikke standardløsninger og derfor heller ikke standardpriser. Gennem vores mange kundebesøg har vi endnu ikke løst to ens opgaver. Hvert gulv er nemlig unikt og kræver en særlig behandling. Derfor er det altid vigtigt for os at have en god dialog med kunden, for det mener vi giver det bedste slutresultat og ikke mindst de mest glade kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi har hjulpet mange kunder i hele landet og har derfor også fået mange positive kundeanmeldelser. De ligger til grund for vores høje kundetilfredshedsscore, som kan ses på Trustpilot. Vi er både glade og stolte over anmeldelserne.

Har du brug for et kompetent gulvfirma i Gladsaxe, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udarbejder altid et ganske uforpligtende tilbud, der er skræddersyet med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor er dit gulv i trygge hænder, mens du kan forvente et stærkt resultat, som opfylder de behov du har.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.