• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hellerup

Flotte gulve, der skaber et godt indtryk

Et flot trægulv har stor betydning for udtrykket i dit hjem. Skal det første, som du og dine gæster ser i din dagligstue eller dit køkken, være et gammelt, slidt trægulv med ridser og pletter? Eller skal det være et flot trægulv, der ser sundt og stærkt ud og samtidig fremhæver træets naturlige skønhed og struktur? Vi synes, valget er ret ligetil.

Hvis du ønsker et trægulv, der bevarer sit flotte og stærke ydre i mange år, er valget af en professionel gulvmand en rigtig god løsning. GulvKanonen har over 10 års erfaring med slibning af gulve, der fremhæver det bedste i træet. Så skal du bruge en professionel gulvsliber i Hellerup, er det os, du skal have fat i.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel tilgang skaber topkvalitet

Hvis veludført gulvarbejde, god service og rådgivning samt en professionel tilgang til din gulvopgave er vigtige elementer for dig, er GulvKanonen det helt rette valg. Vi har 10+ års erfaring med slibning og efterbehandling af trægulve, og er dygtige til at matche vores løsninger med vores kunders behov og ønsker til udseende og slidstyrke.

Med os som din gulvsliber i Hellerup får du professionelt udført arbejde fra dygtige gulvfolk – og det er kun én af de mange fordele ved et samarbejde med os:

 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Gulvarbejde med udgangspunkt i dine behov
 • Professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
 • Efterbehandling, der fremhæver træets bedste sider
 • God rådgivning så du får større glæde af dit gulv

Dygtige gulvfolk hjælper dig

GulvKanonen er et gulvfirma, der tilbyder professionelle gulvydelser til kunder i hele Danmark. Vi har mange års erfaring med afhøvling og afslibning af trægulve, trapper, bordplader og terrasser. Derudover udfører vi også overfladebehandling, der giver den sidste finish og skaber de flotteste resultater.

Har du brug for vores dygtige gulvmænd i Hellerup eller et andet sted i København eller Nordsjælland, er vi hurtigt klar, så du også kan få flotte trægulve i høj kvalitet inden for kort tid. Den høje kvalitet er noget, som mange af vores kunder sætter pris på – vi har nemlig en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot, hvilkes skyldes en lang række positive bedømmelser fra vores kunder om os og vores udførte arbejde. Vores kunders anerkendelse af os er altså din garanti for et rigtig godt resultat og én af grundene til, at du skal vælge os som dit gulvfirma i Hellerup.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud på professionelt gulvarbejde

Med GulvKanonen som din gulvsliber i Hellerup får veludført håndværk og rådgivning, du kan bruge. Har du spørgsmål til din opgave, f.eks. valget af efterbehandling eller, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse af dine gulve, kan vi naturligvis rådgive dig, så du får mest værdi af vores samarbejde.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi fortæller gerne om os og vores tidligere opgaver, så du har noget at sammenligne med. Og vi giver også gerne et godt og helt gratis tilbud på slibning af dine gulve, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.