• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Helsinge

Få professionel gulvslibning

Har du brug for en dygtig gulvsliber i Helsinge til at forny dit trægulv? Hvis du vælger at få slebet dit gulv, er det en god og billig måde at udføre en gulvrenovering på. Den øverste overflade af gulvet bliver slebet, så eventuelle grimme pletter, ridser i lakken og det falmede udtryk efter mange års slid, forsvinder. Skåret helt ind til benet betyder det, at du ikke behøver at udskifte dit nuværende gulv med et nyt for at give dit hjem et nyt og frisk pust.

Oftest vælger folk at få et professionelt gulvfirma til at udføre renoveringsopgaven. Er du blandt dem, der søger en erfaren og kompetent gulvsliber, er GulvKanonen den rigtige at kontakte. Vores speciale er gulvslibning og -afhøvling, og med over 10 års erfaring er vores ekspertise indenfor gulvbranchen stor.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvslibning tilpasset dit behov

Der er andre fordele ved at få slebet dit trægulv, end at du får mulighed for at eksperimentere med dit gulvs udseende:

 • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
 • Gulvarbejde i høj kvalitet fra erfarne gulvfolk
 • Kompetent rådgivning og god service
 • Tilbud der er skræddersyet til din opgave

Når vores gulvsliber kommer for at varetage din gulvopgave, vil det altid være med udgangspunkt i dine behov. Det betyder, at vi hos GulvKanonen stræber efter at levere et slutresultat, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken det udførte håndværk eller de anvendte materialer samtidig med, at gulvet indfrier dine ønsker til slidstyrke og udseende.

Derudover er du med en gulvslibning udført af vores erfarne gulvsliber i Helsinge sikret en yderst god pris. Vi har nemlig ingen standardløsninger på gulvrenoveringer, da ikke to gulve er ens. Derfor har vi heller ingen standardpriser, og det betyder, at du kun betaler for de ydelser du skal bruge.

Det er ikke kun slibning af dit gulv, vi kan klare. Har du en trappe i baggangen, en bordplade i køkkenet eller en træterrasse i haven, der trænger til en kærkommen hånd, er det opgaver vore kompetente medarbejdere også kan udføre. Vi har landsdækkende service, og derfor er du ikke langt fra vores dygtige gulvslibere i de mange, lokale afdelinger.

Dit lokale gulvfirma i Helsinge

Vores dygtige gulvslibere har allerede leveret nyslebne gulve til mange glade kunder i hele landet. Vores arbejde består dog af meget andet end at slibe og efterbehandle gulve.

Vores erfaring er, at en stor del af vores kunder har en begrænset viden om renovering af trægulve. Derfor er du som kunde rigtig godt stillet med os som din professionelle assistance, for vi har en stor faglig viden, som vi gerne deler med dig. Vi rådgiver også gerne om, hvordan du bedst forbereder dit hjem inden en gulvafslibning, så vores gulvsliber kan give dig en god og professionel gulvslibningsproces.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Rådgivning og et gratis tilbud på gulvslibning

På daglig basis hjælper vi vores kunder til at vurdere om deres gulv har behov for en letslibning, eller om en afhøvling er nødvendig. Derudover er der rigtig mange valgmuligheder, når der skal tages stilling til efterbehandling af gulvoverfladen, for det afhænger af kundens præferencer for både slidstyrke og udseende af gulvet.

Når du har nået en afklaring i forhold til dine ønsker og behov er næste skridt at få et skræddersyet tilbud på din opgave, som tilmed er gratis og helt uforpligtende. Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om selve processen for en gulvslibning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at være din gulvsliber i Helsinge og udføre din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.