• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Humlebæk

Moderniser dit trægulv med en gulvslibning

En gulvslibning er en rigtig god måde til at genopfriske dit slidte trægulv. Efter flere års daglig slitage vil et trægulv ikke kunne undgå at være mærket af brugen. Måske er der ridser og skrammer i overfladen, og måske er overladebehandlingen ved at være godt slidt. Vælger du at få en professionel gulvsliber i Humlebæk til at renovere dit gulv, kan du gennem en hurtig og god proces få et gulv, der ser ud som var det nyt.

GulvKanonen er et professionelt gulvfirma med landsdækkende service. Vi er specialister i netop gulvslibning og -afhøvling og har mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Det betyder, at dit gulv vil være i trygge hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg et professionelt gulvfirma

Er du i tvivl om, hvorvidt en gulvslibning er den optimale løsning til at få dit gulv til at se sundt og nyt ud igen? Der er flere fordele ved at vælge GulvKanonen som dit gulvfirma i Humlebæk og lade os slibe dit medtagede trægulv:

 • Gulvarbejde i høj kvalitet fra erfarne gulvfolk
 • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
 • Fordelagtige priser
 • Kompetent rådgivning og god service
 • Skræddersyet tilbud til din opgave

Med GulvKanonen som din professionelle assistance i gulvrenoveringsprocessen er du sikker på at få et resultat, der emmer af høj kvalitet. Vi stræber nemlig efter, at kundens ønsker afspejels bedst muligt, for det mener vi skaber størst glæde.

Efter en veludført gulvslibning er det vigtigt at få efterbehandlet gulvet for at lukke overfladen. Det er her du selv kan have indflydelse på, hvilket udseende dit gulv skal have. Har du kæledyr, er det f.eks. meget relevant at vælge en overfladebehandling, der er ekstra slidstærk. Det kan være forvirrende at finde rundt i, og derfor er vi hos GulvKanonen klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dine behov.

Din foretrukne gulvsliber

Om din geografiske placering hedder Humlebæk, Hornbæk eller Hørsholm eller noget helt fjerde på Sjælland kan en af vores dygtige gulvslibere hjælpe med at udføre din opgave. Hos GulvKanonen tilbyder vi nemlig landsdækkende service, hvor alle vores ydelser samtidig er omfattet af tre års garanti.

Vi sørger for, at du får et resultat, der opfylder dine ønsker og behov til et gulv hvad angår udseende og holdbarhed. Vores erfarne gulvslibere forsøger altid at løse opgaven på bedst mulig vis, hvor der ikke gås på kompromis med hverken de anvendte materialer eller det udførte håndværk. Det er med til at gøre os til et oplagt valg som din gulvsliber i Humlebæk.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på gulvarbejde

Hos GulvKanonen finder du ingen standardløsninger og derfor heller ingen standardpriser. Vi har udført mange gulvrenoveringsopgaver i hele landet og er endnu ikke stødt på to fuldstædnig ens gulvopgaver.

Vi tilbyder et helt uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din opgave, hvis du overvejer at lade GulvKanonen hjælpe. Det sparer dig for uforudsete ekstraomkostninger, da du får en fast pris inden opgaven påbegyndes.

Vi vægter god dialog med vores kunder højt, da vi oplever at det er med til at sikre et vellykket slutresultat. Vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot fortæller os da også, at vi har ret i, at den gode dialog med kunden er vigtig for et godt samarbejde. Derfor er vi klar til at være din gulvsliber i Humlebæk og hjælpe dig med din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.