• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Hvalsø

Gulvslibning giver slidstærke gulve

Vil du gerne forny dit trægulvs udseende samtidig med, at det får en mere slidstærk og holdbar overflade? Så er løsningen at få udført en gulvslibning af dit gamle og medtagede trægulv. En gulvslibning er nemlig et billigt og godt alternativ i stedet for at lægge et helt nyt gulv.

Oftest er trægulve kun medtaget af daglig slidt i de øverste millimeter af overfladen, hvor der måske er synlige ridser og skrammer. Med professionel assistance kommer dit gulv igen til at se flot ud og være slidstærkt.

Hos GulvKanonen har vi mere end 10 års erfaring med at udføre professionelle gulvydelser og er eksperter i netop gulvslibning og -afhøvling. Det er din garanti for, at du med os som din gulvsliber i Hvalsø får et moderniseret gulv, der opfylder dine behov og ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfarne gulvslibere er til din fordel

Langt de fleste danskere vælger et samarbejde med et professionelt gulvfirma, når de står overfor en gulvmodernisering. Vælger du, at GulvKanonen skal være din professionelle gulvsliber i Hvalsø, er der flere fordele for dig som kunde:

 • Færre bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionel rådgivning i hele processen
 • Erfarne gulvfolk og professionelt udstyr
 • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
 • Garanti på det udførte arbejde

Alle vores udførte ydelser er omfattet af tre års garanti. Så du er sikret større tryghed og, at det endelige slutresultat er af høj kvalitet, når vi udfører gulvarbejde i dit hjem.

Samtidig er du sikker på, at alle vores medarbejdere er uddannede, og har den nødvendige viden samt kompetencerne til at betjene vores professionelle udstyr. Det er ensbetydende med, at vi leverer et færdigbehandlet gulv til en skarp pris, der er udført med god, håndværksmæssig snilde og de bedste materialer.

Kompetent rådgivning fra erfarne folk

Hos GulvKanonen har vi allerede hjulpet mange kunder i hele landet. Vi har nemlig landsdækkende gulvservice og ved, at ikke alle vores kunder har lige stor viden om behandling af trægulve, når det gælder renovering.

Heldigvis har vores kompetente gulvslibere stor faglig viden og tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Det betyder, at du altid kan søge råd og vejledning hos GulvKanonen, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der bedst egner sig til dit trægulv. Det gælder, uanset om du har brug for en erfaren gulvsliber på Sjælland eller et andet sted i landet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tag kontakt og få et tilbud på gulvslibning

Hos GulvKanonen er vi klar til at hjælpe med at udføre din gulvrenovering uanset din geografiske placering i landet. Du får et gratis tilbud, der er tilpasset til din opgave, så du er helt sikker på, hvilken behandling dit gulv skal have, og hvad prisen er for det. Det er med til at sikre dig en god og professionel proces, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit nyslebne gulv.

Er det ikke dit trægulv, der har behov for en fornyelse, men derimod en bordplade, træterrasse eller en trappe i din forgang, kan vi også hjælpe med det. Og har du brug for gode råd eller rådgivning omkring den bedste vedligeholdelse af dit nyslebne gulv eller andet inventar, kan vi også sørge for det. Så giv os et kald, hvis du mangler en gulvsliber i Hvalsø.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.