• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Korsør

Veludført gulvarbejde fra erfarne folk

Søger du en erfaren og professionel gulvsliber i Korsør, der kan hjælpe med at opfriske dit slidte trægulv? Så behøver du ikke lede længere, for GulvKanonen er med sine mere end 10 års erfaring og veluddannede medarbejdere et godt valg som dit professionelle gulvfirma.

Vores høje kundetilfredshedsscore på Trustpilot vidner om, at vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet og skaber glade kunder på vores vej. Det agter vi at fortsætte med, og derfor tager et samarbejde med os altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får et resultat, du bliver glad for. Med stor erfaring og stærke kompetencer sørger vi for, at du får den nødvendige, professionelle assistance, så dine trægulve igen kan få et flot og sundt udseende, så de ser ud som var de helt nye.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg et professionelt gulvfirma

Der er flere fordele ved at benytte et professionelt gulvfirma med mange års erfaring og lade dem udføre renoveringen af dine gulve:

 • Færre bekymringer og uforudsete problemer
 • Professionel rådgivning i hele processen
 • Erfarne gulvfolk og professionelt udstyr
 • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
 • Garanti på det udførte arbejde
 • Fordelagtige priser

GulvKanonen har gennem årene hjulpet mange glade kunder i hele landet. Alle vores medarbejdere har høj faglig stolthed, hvilket afspejles i det udførte arbejde. Resultatet er helt i top, og skulle du mod al forventning have indvendinger til den udførte opgave, kan du være ganske rolig, for vi yder altid tre års garanti på vores ydelser.

Fordelene ved at benytte sig af et professionelt gulvfirma med mange års erfaring indenfor gulvbranchen er din sikkerhed for, at du ikke får uforudsete ekstraomkostninger og, at der kun anvendes kvalitetsmaterialer til at udføre din opgave. Derfor er der god grund til at have os i tankerne næste gang, du har brug for et professionelt gulvfirma i Korsør eller omegn.

Professionelle ydelser til en god pris

Selvom GulvKanonen er specialiseret i gulvslibning og -afhøvling, udfører vi også andre relaterede professionelle ydelser. Har du f.eks. en bordplade, en trappe eller en træterrasse, der er medtaget af flere ås brug og trænger til en opfriskning, så kan vi også hjælpe med det.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken behandling samt overfladebehandling du bør vælge til dit gulv, kan du altid søge råd og vejledning hos os. Vi udfører ikke blot afslibning og efterbehandling, men hjælper i lige så høj grad med inspiration og rådgivning af vores kunder. Så uanset om du har brug for en gulvsliber i Korsør, i Slagelse eller et tredje sted på Sjælland, så er vi klar til at hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud, der passer til dine behov

Vi har lokale afdelinger med kompetente medarbejdere i hele landet, så du er garanteret, at vi løser din opgave med de bedste materialer og det mest veludførte håndværk. Og har du brug for råd til, hvordan du vedligeholder dit nye gulv bedst efterfølgende, deler vores dygtige folk gerne den viden med dig.

Mangler du en dygtig gulvsliber i Korsør og overvejer et samarbejde med GulvKanonen, så laver vi gerne et gratis tilbud, der er skræddersyet til at løse din opgave og opfylde dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.