• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Næstved

Trægulve med fornyet styrke

Hvis du ønsker, at dine trægulve får en synlig og styrkemæssig opgradering, er en kombination af gulvslibning og efterbehandling den helt rette løsning for dig. Med hjælp fra et professionelt gulvfirma er du sikker på et godt og holdbart resultat, som du kan få glæde af i mange år.

Hos GulvKanonen har vi over 10 års erfaring med gulvafslibning i høj kvalitet. Vores erfarne fagmænd sikrer dig flotte trægulve, der passer til dine behov, f.eks. i forhold til slidstyrke og graden af vedligeholdelse. Med os som din gulvsliber i Næstved kan du altså sagtens sætte dine forventninger højt og se frem til godt gulvarbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fokus på behov skaber høj kvalitet

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma med mange år i branchen. Grunden til, at kunder i hele landet bruger os er vores evne til at levere gulvarbejde i høj kvalitet, der både er flot og holdbart. For hvorfor få nyslebne trægulve, der ikke bevarer deres udseende og styrke i mange år?

Når du vælger os som dit gulvfirma i Næstved, kan du regne med solide resultater. Vi går meget op i at klarlægge dine behov og ønsker, så de afspejles tydeligt i det arbejde, vi laver til dig. Dette er også en af grundene til, at vi har fået mange positive kundevurderinger og en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot.

Med os ved din side er der mange fordele, som du helt automatisk får med:

 • Et godt tilbud med udgangspunkt i dine behov
 • Gulvslibning og efterbehandling i høj kvalitet
 • 3 års garanti på alt arbejde
 • Rådgivning, der øger udbyttet af dine gulve
 • Uddannede gulvmænd og professionelt udstyr

Service og rådgivning, der også skaber værdi

Hos GulvKanonen går vi meget op i at levere høj kvalitet. Det gælder ikke kun i forbindelse med afslibning af dine gulve. Vores service og rådgivning skal også være helt i top. Har du spørgsmål til vores arbejde eller dine muligheder, forsøger vi at hjælpe bedst muligt. Vi kan f.eks. rådgive dig i forhold til dit valg af overfladebehandling til dine trægulve, så det passer til dine behov og din livsstil.

Som en landsdækkende gulvsliber dækker vi naturligvis ikke kun i dit område. Udover at være din gulvsliber i Næstved er kompetente folk fra vores lokale afdelinger andre steder på Sjælland også til rådighed, hvis du ønsker hjælp til en opgave, der ikke er beliggende i Næstved.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tag kontakt og få et godt tilbud

Er du i øjeblikket på jagt efter en gulvsliber i Næstved, synes vi, at du skal tage kontakt til os. Vi kan fortælle dig mere om, hvordan vi helt konkret kan sikre dig de trægulve, du drømmer om. Og med vores erfaring og mange glade kunder behøver du ikke bekymre dig om noget, men blot glæde dig til det endelige resultat.

Kontakt os endelig for at høre mere – vi kan også skræddersy et rigtig godt tilbud til dig, der tager udgangspunkt i din konkrete opgave og dine ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.