• +1700 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Nørresundby

Specialister i gulvslibning

Hvordan foretrækker du dine trægulve? Falmede og slidte eller flotte og med fornyet styrke? Svaret er vist ret enkelt. For, at du kan få trægulve, der er flotte, stærke og modstandsdygtige over for snavs og skidt, er det nødvendigt med en professionel gulvslibning. Og det får du, hvis du bruger en professionel gulvsliber.

GulvKanonen er specialister i slibning af trægulve. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og har derfor hjulpet mange kunder med at få de trægulve, de drømte om. Det kan vores dygtige gulvfolk også sikre dig, så vælg GulvKanonen som din gulvsliber i Nørresundby og få et resultat, du vil glædes over i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvarbejde og rådgivning på højt niveau

Høj faglighed og professionelt udstyr skaber et rigtig godt fundament for en veludført gulvopgave. I vores arbejde supplerer vi disse ting med god service og rådgivning, så du får brugbar hjælp, når du vælger os som din gulvsliber i Nørresundby.

Har du spørgsmål til forskellen på afhøvling og afslibning af trægulve, valget af efterbehandling eller ønsker gode råd om vedligeholdelse og rengøring, så er det noget, vi kan hjælpe med. Og som kunde hos GulvKanonen får du mange fordele, der helt automatisk følger med i samarbejdet:

 • 10+ års erfaring fra gulvbranchen
 • Gulvarbejde med 3 års garanti
 • Rådgivning fra erfarne fagfolk
 • Brug af udstyr og materialer i høj kvalitet

Hvis du er i tvivl, om GulvKanonen er det rette valg til din opgave, bør du lytte til vores mange glade kunder fra tidligere opgaver. Med mere end 10 år i branchen har vi afsluttet adskillige gulvslibningsopgaver. Det har ført til mange postive bedømmelser af vores arbejde og derfor også en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot. Og det er vi meget stolte af.

Stor erfaring fra opgaver i hele landet

GulvKanonen har mange års erfaring fra branchen. Vi tilbyder vores ydelser i hele landet og har derfor hjulpet mange kunder i både Nordjylland og resten af Danmark. Har du brug for dygtige gulvfolk til slibning af dit gulv i Nørresundby, Aalborg eller andre steder i Nordjylland, kan du trygt vælge os.

Til alle vores opgaver bruger vi uddannede gulvfolk med stor erfaring. De er vant til at slibe og efterbehandle trægulve med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov. Og netop denne professionelle tilgang skaber de flotteste og mest holdbare løsninger. Derfor er vi et sikkert valg som dit gulvfirma i Nørresundby.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud og en god pris

Hos GulvKanonen er faglighed, service og værdi nøgleord. Du skal føle, at du har fået et godt resultat, kompetent rådgivning og ikke har betalt for noget, du ikke har fået. Med mere end 10 år i gulvbranchen kan du derfor regne med os og vores dygtige gulvmænd og trygt vælge os som din gulvsliber i Nørresundby.

Kontakt os gerne for at høre mere om os og vores mange, tidligere opgaver. Eller kontakt os og få et gratis tilbud på gulvslibning i høj kvalitet, der er baseret på dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.