• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Skive

Høj kvalitet fra professionelle gulvfolk

Foretrækker du flotte trægulve med et sundt og stærkt udtryk frem for gamle, slidte gulve? Så er en slibning af dine gulve uden tvivl en meget fornuftig løsning.

GulvKanonen er landsdækkende og har over 10 års erfaring fra gulvbranchen, hvilket ikke sker uden at kunne levere gulvarbejde i høj kvalitet og god service med fokus på kundernes behov og ønsker. Med os som din gulvsliber i Skive kan du trygt overlade nøglerne til din bolig velvidende om, at vi leverer et flot og holdbart resultat. Professionelle fagfolk sikrer altså den bedste kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et trygt og sikkert valg

Med hjælp fra GulvKanonen kan du føle dig tryg og sikker før, under og efter arbejdsprocessen. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen, så vores erfaring, viden og kompetente gulvfolk er præcis, hvad du har brug for.

Vælger du os som dit gulvfirma i Skive, kan du forvente høj kvalitet til en god pris. Og der er også mange andre fordele, som automatisk følger med i samarbejdet med os:

 • Gulvarbejde, der skræddersyes til dine ønsker
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Brugbar rådgivning til dit behov
 • Professionelt udstyr og materialer i topkvalitet

Vi er eksperter i gulvarbejde og har derfor stor forstand på træsorter, overfladebehandling og meget andet, der kan være med til at sikre dig flotte trægulve. Vi rådgiver gerne, f.eks. om dine gulve blot skal slibes eller også kræver en afhøvling for at opnå det bedste resultat. Og måske er en lakbehandling bedre til dit behov end en behandling med lud – der kan være mange spørgsmål og overvejelser, men alt dette har vi heldigvis styr på.

Stor tilfredshed med vores arbejde

Søger du en gulvsliber i Skive, synes vi naturligvis, at du skal vælge os. Vores mange års erfaring fra branchen og ekspertise inden for forskellige gulvydelser gør os til et sikkert valg. Er du stadig i tvivl, om vi er den rette gulvsliber til din opgave, synes vi du skal lytte til vores mange glade kunder. Vi har nemlig en lang række positive bedømmelser, hvilket har sikret os en høj tilfredshedsscore på Trustpilot – og det sker ikke uden godt håndværk, der sikrer kunderne flotte trægulve.

Udover gulvarbejde i Skive kan vores lokale afdelinger også klare opgaver andre steder i Midt- eller Nordjylland. Vi bruger uddannede gulvfolk med stor erfaring til alle vores opgaver. Så uanset hvad du ønsker hjælp til, får kompetent assistance fra vores side.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud på flotte trægulve

Har du endnu ikke valgt en gulvsliber i Skive, der skal tage hånd om dine slidte trægulve? GulvKanonen er et rigtig godt valg – det siger vi på baggrund af vores erfaring, ekspertise og evne til at yde god service samt forstå vores kunder behov og ønsker. Alt dette fører til flot gulvarbejde, du kan få glæde af i mange år.

Har du spørgsmål til os om vores ydelser eller tidligere opgaver, er du velkommen til at kontakte os og få mere at vide. Og ønsker du et godt, gratis tilbud på afslibning af dine gulve, kan det selvfølgelig også lade sig gøre – det skræddersyes til din opgave og dine behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.