• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Søborg

Dygtige gulvfolk skaber flotte resultater

Hvorfor skal du vælge at få udført en slibning af dit gulv af et professionelt gulvfirma frem for at klare hele opgaven selv? Det er der mange grunde til. Først og fremmest har gulvfirmaet dygtige gulvfolk, der bruger professionelle slibemaskiner og materialer i den bedste kvalitet hver eneste dag. Deres mange års erfaring og omfattende viden fra gulvbranchen gør også, at de kan rådgive dig og skabe optimale løsninger til dine behov.

Hos GulvKanonen får du professionelt udført gulvarbejde med tre års garanti. Vi har mange glade kunder fra hele landet og med over 10 års erfaring, kan du være sikker på gulvslibning i højeste kvalitet. Med os som din gulvsliber i Søborg kan du se frem til at få et flot, nyslebet trægulv, der gør dit hjem endnu smukkere og mere indbydende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvydelser med mange fordele

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma med stor erfaring inden for afslibning og efterbehandling af gulve, trapper, bordplader og træterrasser. Vores ekspertise har hjulpet kunder over hele landet med små og store opgaver – det har sikret os mange positive bedømmelser og en høj tilfredshedsscore på anmeldelsessiden Trustpilot.

Til hver eneste af vores gulvopgaver er en god dialog omkring dine ønsker og behov en vigtig del af processen. Ønsker du et særligt udtryk fra dine gulve, f.eks. at fremhæve træets naturlige årer og struktur, eller den største modstandsdygtighed og slidstyrke, kan vi skabe den rette løsning til dig.

Når du vælger os som din gulvsliber i Søborg, er der mange fordele ved vores samarbejde:

 • 10+ års erfaring med slibning af trægulve
 • Professionelle gulvmænd med stor erfaring
 • 3 års garanti på alle ydelser
 • Rådgivning, der har fokus på dit behov

Professionel assistance i Søborg

GulvKanonen er meget mere end bare udførelse af en gulvslibning eller –afhøvling. God service og brugbar rådgivning er også noget, vi lægger stor vægt på. Valget af efterbehandling har meget at sige i forhold til slidstyrke, udseende og modstandsdygtighed over for skidt og snavs – og alt dette skal selvfølgelig passe til dine behov og ønsker. Som dit professionelle gulvfirma i Søborg kan vi naturligvis rådgive og inspirere dig, så du får den optimale løsning.

Vi har stort fokus på vores kunder på Sjælland. Vi hjælper dig meget gerne med din opgave i Søborg, og har du brug for vores dygtige gulvmænd andre steder i København eller på Sjælland, er vi også hurtigt klar, da vi har flere lokale afdelinger.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj kvalitet på flere områder

Service, gulvarbejde og rådgivning på et højt niveau – de tre områder er meget vigtige for os. Så med GulvKanonen som din gulvsliber i Søborg ved du, at dine trægulve får en professionel behandling, som ender ud i et meget tilfredsstillende resultat.

Hvis du har spørgsmål om vores ydelser, f.eks. om du skal vælge en afhøvling og slibning af dine gulve eller blot kan nøjes med en finslibning, så hjælper vi dig. Du kan også få et godt tilbud, der tager udgangspunkt i din opgave og dine behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.