• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Solrød

Mange grunde til at vælge et gulvfirma

Stor erfaring og ekspertise samt god service og rådgivning – det er nogle af de kendetegn, du kan forvente fra et professionelt gulvfirma. Med hjælp fra dygtige gulvfolk kan du være sikker på at få de trægulve, du ønsker, der både er flotte, stærke og holder i mange år.

Med GulvKanonen som din gulvsliber i Solrød er du sikret godt håndværk, der passer til dine ønsker og behov. Vi har mere end 10 års erfaring og mange glade kunder fra hele landet. Derfor kan vi også hjælpe dig med din gulvopgave, så du igen kan nyde synet af et flot trægulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stort fokus på høj kvalitet

GulvKanonen er et landsdækkende firma, der er specialiseret i afhøvling og slibning af trægulve. Vi har 10+ års erfaring fra branchen, så vi er det oplagte valg, hvis du søger en gulvsliber i Solrød og ønsker gulvarbejde i højeste kvalitet.

Mange af vores kunder har valgt os, fordi vi har en høj tilfredshedsscore hos Trustpilot. Den har vi på baggrund af en lang række positive anmeldelser fra vores kunder, så hvis du også foretrækker et kompetent gulvfirma, mener vi, at vi er et stærkt valg.

Hos GulvKanonen er høj kvalitet vigtigt for os – det gælder både udførelsen af vores arbejde og vores rådgivning om alt fra valg af behandling til dine trægulve til effektiv rengøring og god vedligeholdelse. Derudover er der også andre grunde til, at du skal vælge os til din opgave:

 • 10+ års erfaring med slibning af gulve
 • Brug af erfarne, uddannede gulvfolk
 • Gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
 • Rådgivning med fokus på dine ønsker og behov

Godt håndværk til hver eneste opgave

Hos GulvKanonen hjælper vi kunder med opgaver i hele Danmark. Gennem årene har vi skabt flotte og holdbare resultater for små og store kunder, så vi har prøvet mange forskellige opgaver. Vi er derfor rigtig gode til at matche vores kunders behov og ønsker med vores arbejde.

Vi ser ingen begrænsninger i vores arbejde, heller ikke i forhold til geografien. Har du brug for en professionel gulvsliber i Solrød eller et andet sted i nærheden, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Og har du brug for vores kompetencer inden for afslibning af gulve, trapper, bordplader eller træterrasser et andet sted på Sjælland, har vi lokale afdelinger med dygtige gulvfolk, der kan sikre dig en tilfredsstillende løsning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud til dine behov

Har du brug for en dygtig gulvsliber i Solrød, får du stor erfaring og ekspertise fra GulvKanonens kompetente mandskab. Vores team af uddannede gulvfolk har erfaring med mange forskellige gulvydelser og –opgaver, så vi kan helt sikkert skabe den optimale løsning til dig.

Kontakt os og hør mere om vores tidligere opgaver eller, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi kan også give dig et godt tilbud og en god pris, der er skræddersyet til dine ønsker og behov. Så får du mest værdi for pengene og størst tilfredshed med vores arbejde.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.