• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvsliber Tølløse

Få fornyet dit trægulv

Hvis dit trægulv er begyndt at se slidt ud, er du måske på udkig efter en professionel gulvsliber i Tølløse, der kan hjælpe med at renovere dit gulv og give det et flot nyt udseende. En gulvslibning er et oplagt valg til at forny dit gulv uden at skulle udskifte det helt. Og der er tilmed flere fordele ved at få en professionel gulvmand til at udføre opgaven – f.eks. er du sikret et flot endeligt resultat, du kan få glæde af i mange år.

GulvKanonen er specialist i gulvslibninger og -afhøvlinger. Vi har over 10 års erfaring med at renovere trægulve og give dem nyt liv. Så søger du en ekspert, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov til dit trægulv, kan du med fordel vælge et professionelt samarbejde med GulvKanonen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvslibning giver flotte gulve

Der er flere fordele ved at vælge at få udført en afslibning af dine trægulve:

 • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
 • Gulvarbejde i høj kvalitet fra erfarne gulvfolk
 • Kompetent rådgivning og god service
 • Tilbud der er skræddersyet til din opgave

Hos GulvKanonen vægter vi god service og en professionel proces højt, da vi er af den opfattelse, at det er med til at skabe et vellykket slutresultat. Uanset dit behov for vejledning og ønske til dit gulvs udseende så har vi kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig. Vi stræber nemlig efter at levere et slutresultat, som kunderne glædes over, og ifølge vores kundetilfredshedsscore på Trustpilot er vi dygtige til netop dette.

Når du vælger os som din gulvsliber i Tølløse, får du gulvslibning til en god pris og tre års garanti med på det udførte arbejde. Det er din garanti for, at du får et slutresultat, der er gennemsyret af kvalitet, både hvad angår det udførte håndværk, men også de anvendte materialer.

Dit foretrukne gulvfirma

Leder du efter en dygtig gulvsliber i Tølløse, København eller et helt tredje sted på Sjælland, så behøver du ikke lede længere. Hos GulvKanonen har vi kvalificerede medarbejdere, der kan udføre din gulvrenoveringsopgave til topkarakter. Med vores landsdækkende gulvydelser og mange udførte opgaver hos kunder i hele landet har vi den nødvendige ekspertise og erfaring til at løse din opgave, så den opfylder dine behov.

Hos GulvKanonen består vores arbejde også af andet end gulvslibninger- og afhøvlinger. Vi kan også udføre din opgave, hvis det er en træterrasse, en bordplade eller en trappe i din forgang, der trænger til en renovering.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fa et uforpligtende tilbud tilpasset dit behov

Uanset om du har bestemt dig for, at dit trægulv skal slibes, eller hvis du er i tvivl om, hvilken efterbehandling, der er mest velegnet til at give din trappe et nyt udseende, så er vores folk klar til at hjælpe dig.

Med GulvKanonen som din gulvsliber i Tølløse får du professionel assistance til at renovere dit gulv og sikres en professionel og ærlig vurdering af dit gulvs tilstand og behov. Derfor vil du opleve at få et godt og gratis tilbud, der er tilpasset din opgave, inden vi går i gang med at udføre arbejdet. Det sikrer både en god proces og et resultat i højeste kvalitet.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvsliber

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.