• +500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerarbejde i København

Er du på udkig efter et kvalitetsbevidst malerfirma i København til at give dig en hjælpende hånd med dit malerarbejde?

Hos Gulvkanonen kan vi hjælpe dig med din maleropgave – uanset om du ønsker hjælp som privatperson, virksomhed, forening eller institution.

Du kan hos os få hjælp til både større såvel som mindre maleropgaver – og med stor erfaring samt fokus på kvalitet og god rådgivning er vi et trygt valg.

Få et uforpligtende tilbud

Malerfirma I København med en bred vifte af kompetencer

Vi har som malerfirma i København hjulpet et hav af forskellige kunder med malerarbejde – og med en stor og bred erfaring i malerfaget er vi i stand til at tage hånd om mange forskellige typer af arbejdsopgaver – blandt andet:

Renovering i forbindelse med til- og fraflytninger
Maling af trappeopgange
Maling af gulve
Vedligeholdelse
Kort og godt er vi i stand til at tage os af rigtig mange forskelligartede opgaver – både for privatpersoner, boligforeninger, virksomheder samt institutioner i området omkring København

Professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser

Både ved store såvel som mindre opgaver indenfor malerfaget lægger vi stor vægt på altid at kunne yde den absolut bedste rådgivning overfor dig som kunde. Med bred erfaring samt en stor faglig viden er vi altid i stand til at kunne sikre, at du får din opgave udført med det bedste mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud fra malerfirma I København

Såfremt du gerne vil høre mere om mulighederne for at få en hjælpende hånd med din maleropgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få lavet et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring i dag på tlf. 71 96 91 91 og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til lige netop dig og dine behov