Ballerup, København
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00

Malerarbejde i København

Er du på udkig efter et kvalitetsbevidst malerfirma i København til at give dig en hjælpende hånd med dit malerarbejde?

Hos Gulvkanonen kan vi hjælpe dig med din maleropgave – uanset om du ønsker hjælp som privatperson, virksomhed, forening eller institution.

Du kan hos os få hjælp til både større såvel som mindre maleropgaver – og med stor erfaring samt fokus på kvalitet og god rådgivning er vi et trygt valg.

Vi har som malerfirma i København hjulpet et hav af forskellige kunder med malerarbejde – og med en stor og bred erfaring i malerfaget er vi i stand til at tage hånd om mange forskellige typer af arbejdsopgaver – blandt andet:

  • Renovering i forbindelse med til- og fraflytninger
  • Maling af trappeopgange
  • Maling af gulve
  • Vedligeholdelse

Kort og godt er vi i stand til at tage os af rigtig mange forskelligartede opgaver – både for privatpersoner, boligforeninger, virksomheder samt institutioner i området omkring København.

Både ved store såvel som mindre opgaver indenfor malerfaget lægger vi stor vægt på altid at kunne yde den absolut bedste rådgivning overfor dig som kunde. Med bred erfaring samt en stor faglig viden er vi altid i stand til at kunne sikre, at du får din opgave udført med det bedste mulige resultat.

Såfremt du gerne vil høre mere om mulighederne for at få en hjælpende hånd med din maleropgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få lavet et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring i dag på tlf. 71 96 91 91 og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til lige netop dig og dine behov

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Åben alle dage fra 07.00 - 20.00