Ønsker du stadig at få afslebet dine gulve?

 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Du har tidligere modtaget et uforpligtende tilbud på gulvafslibning fra GulvKanonen, men vi har desværre ikke hørt fra dig. Ønsker du fortsat at få afslebet dit gulv, vil vi meget gerne snakke med dig om din opgave. Hvis du er interesseret, kan du kontakte os ved at:

 • Ringe på telefonnummer 7196 9191
 • Udfylde kontaktformularen
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Accepted file types: pdf, jpeg, jpg, png, zip, ai, eps, mp4, mov, Max. file size: 256 MB.
  Martin
  Gulvmand
  Philip
  Gulvmand
  Tobias
  Marketing
  Nicolai
  Content ansvarlig
  Markus
  Kundeservice
  Dan
  Kundeservice
  Stefan
  Indehaver
  Kim
  Gulvmand
  Danijel
  Kundeservice
  Anders
  Marketing
  Arkadius
  Maler
  Marco
  Gulvmand
  Adam
  Kundeservice

  Dette bør du vide inden du skal have slebet dine gulve

  • Undersøg markedet:

   Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

   Husk at få rådgivning:

   Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.

  •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

        Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

        Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

  • Vi har ikke en fast pris på projekter. Da der ikke er to gulve, der er ens, kan vi heller ikke komme med en standardpris, men er nødt til at vurdere opgaven. Nogen gang er det nok med en polering, selvom du måske tror, det skal slibes.

   Vi kan derfor heller ikke komme med en pris, før vi har vurderet gulvet. Når vi har det, kan du til gengæld være sikker på at den pris, vi giver, også er den rigtige.

  • Der er mange faktorer, der spiller ind, hvorfor det altid er bedst at ringe gulvmanden op og få et skræddersyet tilbud. Med et skræddersyet tilbud er du sikker på, at du får den rigtige pris og rigtige vejledning i forhold til din opgave. Ved at kontakt gulvmanden og få en pris, sikrer du dig at der ikke efterfølgende kommer noget oveni prisen, da alt er aftalt på forhånd. Ydermere betaler du ikke for dyr en pris, da tilbuddet er skræddersyet til dig.

   Kontakt os nu og få vejledning og et skræddersyet tilbud til din gulvopgave.

  • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

   Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

  Se flere af vores gode råd

  Gulvafslibning i København

  Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

  Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

  God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

  FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

  Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

  Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Vi har åbent nu

  Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
  Ring os op

  Vi har åbent nu

  Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
  Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.

    Vi har lukket for telefontid nu

    Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
    Få et uforpligtende tilbud

    Vi har lukket for telefontid nu

    Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
    Ring på 71 96 91 91
    • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
     Slip fil her eller
     Max. file size: 128 MB.