Gulvafslibning Jelling

Få et uforpligtende tilbud
 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Forny hjemmet med gulvrenovering

Trænger dit trægulv til nyt liv og et flottere look, kan afhøvling eller afslibning være en rigtig god beslutning. Det gør nemlig gulvene pæne igen, mens hjemmet samtidig bliver mere indbydende og attraktivt.

Skal du forny hjemmet med gulvafslibning i Jelling, er GulvKanonen det oplagte valg til at udføre opgaven. Takket være vores mere end 10 års erfaring og store ekspertise kan du være tryg ved at få veludført håndværk. Derfor slipper du for bekymringer og kan være sikker på at få professionelle resultater, som du kan få glæde af de næste mange år.

Vores lave priser viser desuden, at det ikke koster en formue at forkæle dig selv og dit hjem. Er du klar til at give dit hjem et nyt, friskt og holdbart look? Kontakt os og få et gratis, uforpligtigende tilbud.

 

 Få et uforpligtende tilbud

 

Stor faglig ekspertise

Vores store erfaring med gulvrenovering har givet os stor viden om, hvordan vi bedst muligt kan levere gode og holdbare resultater, der samtidig er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Udover veludført håndværk får du derfor følgende fordele, når du vælger os til din gulvafslibning i Jelling og omegn:

 • Færre bekymringer og problemer
 • Brugbar rådgivning til dine behov
 • Brug af professionelt udstyr
 • Garanti på alt udført gulvarbejde

Med andre ord er der mange gode grunde til at overlade arbejdet til dygtige gulvfolk, der har arbejdet med gulvprojekter i hele Danmark de sidste mange år. Skal vi også hjælpe dig? Tag kontakt og få et tilbud, der er skræddersyet til dine drømme og ønsker!

Professionel gulvservice fra dygtige fagfolk

Vores høje tilfredshedsscore og mange glade kunder på Trustpilot viser, at vi er i stand til at møde vores kunders ønsker og skræddersy løsninger til alle gulvprojekter – hver gang! Derfor er vi også i stand til at finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Tag kontakt til os, hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit trægulv og få et godt, uforpligtigende tilbud med en god pris.

Når gulvrenoveringen er udført, er det efterfølgende vigtigt at vedligeholde gulvene med god og relevant efterbehandling, så de flotte resultater varer ved længst muligt. Også her kan vores dygtige fagfolk byde ind med rådgivning og vejledning til, hvordan du får optimale resultater. Med andre ord er dine gulve i de rette hænder, nå du vælger os!

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Klar til at få et gratis tilbud?

GulvKanonen ønsker at være det foretrukne valg, når der skal udføres gulvafhøvling eller gulvafslibning i Jelling. Derfor tilbyder vi at tage hånd om dit projekt fra start til slut, så du både får en professionel løsning og et resultat, du kan være tilfreds med i de næste mange år.

Vil du høre mere om os, dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig, bør du tage kontakt til os. Så kan vi høre mere om dine drømme og give dig et gratis, skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig med igen at få flotte trægulve i hjemmet.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.

Se flere af vores gode råd

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.