Gulvafhøvling Aabybro

Få et uforpligtende tilbud
 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Skal dit trægulv fornyes med en gulvafhøvling?

Har dit trægulv set bedre tider, og overvejer du at renovere det? Træ er i dag det mest anvendte materiale til gulv i boliger, og det forstår vi godt. Det er flot og holdbart, der er uendelige valgmuligheder, og det kan tilføre kant og et flot udtryk til ethvert rum. Desværre mister træ med tiden sin naturlige glød og varme, men med hjælp fra et erfarent gulvfirma kan du let få et pænt og stærkt gulv igen.

Hos GulvKanonen er vi specialister i at udføre gulvafhøvling og -afslibning. Vi er stolte af vores fag, og det afspejles også i vores arbejde inden for branchen i mere end 10 år. Vi leverer færdigbehandlede gulve, der skaber glæde i mange år. Så hvis du søger et professionelt firma, der kan hjælpe med gulvafhøvling i Aabybro, er vi det helt rette valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi garanterer veludført håndværk

Hvis du er på udkig efter et erfarent firma med dygtige medarbejdere, og som du kan regne med, behøver du ikke lede længere. GulvKanonen leverer resultater i højeste kvalitet, hvilket til dels udspringer af vores brug af professionelle slibe- og høvlemaskiner og vores gode håndværksmæssige evner. Men der er flere gode grunde til at få udført gulvarbejde af os:

 • Gulvarbejde med afsæt i dine behov og ønsker
 • Håndværk i høj kvalitet fra erfarne gulvfolk
 • Professionel rådgivning og god service under hele forløbet
 • Tilbud, der er skræddersyet til din opgave

Vores erfarne medarbejdere er de helt rigtige til at varetage din gulvopgave i Aabybro, hvis du søger erfarne fagfolk, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker. Vi sørger for, at du får både stærke og pæne gulve gennem veludført håndværk til en rigtig god pris, der omfatter tre års garanti.

Mangler du professionel gulvafhøvling i Aabybro?

Med erfaren hjælp fra GulvKanonen er du sikker på at undgå bekymringer og ekstraudgifter. Vi sørger for, at dit gulv er i de tryggeste hænder og, at du får en fordelagtig pris, hvor du kun betaler for de ydelser, du modtager. Det ser vi som god service, alle kunder fortjener.

Som en del af vores gode service er du sikker på at få kompetent vejledning under hele forløbet. Vi udfører gulvafhøvling i Aabybro og i mange andre jyske byer, så uanset hvor du geografisk befinder dig, vil du altid kunne få professionel hjælp til din gulvrenovering. Vi sparrer og rådgiver dagligt vores kunder i forbindelse med valg af behandling ved gulvfornyelse, og ofte er det spørgsmål som disse, vi svarer på:

–          Kan mit gulv afhøvles?
–          Skal mit gulv efterbehandles?
–          Hvordan rengør jeg bedst mit nybehandlede gulv?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi sørger for et uforpligtende tilbud

Vi har glade kunder over hele landet, hvis du kigger på vores anmeldelser og kundetilfredshedsscore på Trustpilot. Så vil du gerne have hjælp til gulvrenovering i Aabybro fra et dygtigt gulvfirma, der har noget at have det i, er vi det rigtige firma at kontakte.

Uanset om du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du altid sende os en mail eller give os et kald. Vi hjælper dig med kompetente medarbejdere, der kan omsætte dine ønsker og behov til et flot, nyrenoveret trægulv.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.