Få en god pris på gulvafhøvling

Få et uforpligtende tilbud
 • +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Ønsker du en god pris på gulvafhøvling?

Hvis du ønsker professionel gulvafhøvling, er prisen selvfølgelig en vigtig del af din beslutning – men den bør ikke være den eneste. For hvad med professionel rådgivning, et højt serviceniveau og garanti på det udførte arbejde?

Når du ser på den samlede pris på afhøvling af dine gulve, er disse ting også værd at tænke på – pris og kvalitet hænger jo rigtig ofte sammen. Og så får du i sidste ende også mere værdi for dine penge.

Veludført gulvafhøvling og priser, der ikke ødelægger budgettet –  det er en fast kombination hos GulvKanonen. Vi ønsker nemlig, at alle personer får mulighed for at forny deres slidte trægulve med gulvafhøvling til en god pris. Så kontakt os, hvis du ønsker en god pris på afhøvling af dit gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det påvirker din pris på gulvafhøvling

Alle trægulve er forskellige – derfor er der heller ikke nogen faste priser. Det kræver en samlet vurdering af flere ting, som alle spiller ind på den endelige pris, f.eks. disse:

Der er altså mange ting, som har indflydelse på den endelige pris på afhøvling af dit gulv. Hos GulvKanonen kan du altid få et gratis tilbud med en pris på gulvafhøvling. Det kræver blot, at vi får lidt oplysninger om dit gulv og dine ønsker. Med den viden kan du være sikker på at få et godt tilbud med en god pris, der skræddersyes til dig.

Stor værdi med et professionelt gulvfirma

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma med speciale i renovering af trægulve, især afhøvling af gulve. Skal du bruge hjælp fra dygtige fagfolk med forstand på trægulve, afhøvling og efterbehandling, så er vi et rigtig godt valg – det synes vores mange kunder også, da vi har adskillige positive kundeanmeldelser på Trustpilot.

Udover den store glæde ved vores arbejde er der også andre fordele ved at vælge os – ting som du bør have i tankerne, når du skal vælge gulvfirma:

 • 10+ års erfaring fra gulvbranchen
 • Professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet
 • Brugbar rådgivning fra kompetente gulvfolk
 • Flot og holdbar gulvafhøvling til en god pris
 • Et skræddersyet tilbud med 3 års garanti

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en pris på afhøvling af dit gulv

Hos GulvKanonen ved vi godt, at prisen på din gulvafhøvling er én af de vigtigste parametre – måske endda den vigtigste af alle. Men når du gør brug af et professionelt gulvfirma, får du også mange andre fordele med i pakken. Og det kan i sidste ende nemt være den billigste løsning for dig, da du undgår uerfarne folk og gulvfirmaer, som ikke giver dig garanti for veludført afhøvling af dine gulve.

Hos GulvKanonen får du høj kvalitet fra et firma med over 10 års erfaring fra branchen. Det er din garanti for at få godt håndværk og et flot trægulv. Så kontakt os i dag og få et gratis tilbud med en pris på afhøvling af dit gulv.

Ofte stillede spørgsmål om pris på gulvafhøvling

Hvordan beregnes prisen på gulvafhøvling?

Prisen på gulvafhøvling beregnes ud fra flere faktorer, herunder gulvets størrelse, dets nuværende stand, omfanget af afhøvlingen, og valget af efterbehandling.

Er der nogen skjulte omkostninger ved gulvafhøvling?

Nej, hos GulvKanonen er vi transparente med vores priser. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, så du kender den samlede pris på forhånd.

Er prisen på gulvafhøvling og gulvafslibning den samme?

Nej, prisen kan variere mellem afhøvling og afslibning, da de to processer har forskellige krav og omfang.

 

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.

Se flere af vores gode råd

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.