• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

3 grunde til at få afhøvlet dine gulve


Står du med et medtaget eller ujævnt gammelt trægulv, der tydeligvis har set bedre dage og derfor godt kan trænge til en kærlig hånd? Så læs videre og find ud af, hvorfor en gulvafhøvling er en god løsning for dit trægulv.

Gulvafhøvling er en populær og effektiv gulvbehandling, hvis man har et slidt og meget medtaget trægulv. Afhøvling af gulve er dog mere omfattende og går dybere ned i træet end en gulvafslibning, hvor kun det allerøverste lag af gulvet bliver slebet væk.

Selvom det er muligt at klare afhøvling af gulve selv, så vil man med sikkerhed få det bedste resultat ved brug af erfarne fagfolk. Hvis du overvejer en professionel gulvafhøvling, får du her tre væsentlige fordele:

 

På venstre side er et mørkt gulv med tydelige pletter af maling og spartel. Billedet er markeret med teksten "Før". På højre side er et billede af et nyligt afhøvlet og slebet gulv, som ser rent og pænt ud. Billedet er afmærket "Efter".

(En afhøvling og afslibning kan gøre meget for et trægulv.)

 

Få et uforpligtende tilbud

3 fordele ved professionel gulvafhøvling

1. En gulvafhøvling kan redde gulvet

Hvis dit trægulv er meget beskadiget med dybe ridser og mærker eller er medtaget efter en vandskade, kan gulvafhøvling udjævne og fjerne disse skader. En gulvafhøvling kan også udføres, hvis der skal fjernes maling- og limrester eller ved dybe ujævnheder og tydelige niveauforskelle.

Ved en afhøvling af trægulve fjernes 2-4 millimeter af gulvet, og nogle gange mere, alt afhængig af, hvor beskadiget gulvet er. I sidste ende kan en gulvafhøvling ofte redde gulvet, fremfor at skulle lægge et nyt. Samtidig får du en solid løsning med ensartede og pæne afhøvlede trægulve.

 

2. Skab et nyt look med en flot efterbehandling

Efter en gulvafhøvling skal træet altid slibes og efterbehandles for at gøre gulvet slidstærkt og give det en lang levetid, så du får glæde af det i mange år. I forbindelse med efterbehandlingen har du mulighed for at vælge mellem forskellige efterbehandlinger, f.eks. lak, lud, olie eller maling, der hver især har deres flotte udtryk.

Med en gulvafhøvling og efterfølgende efterbehandling kan du give trægulvet nyt liv og samtidig sætte dit personlige aftryk på gulvets udseende. Er du i tvivl om, hvilken slags efterbehandling, der er ideel til dit gulv, kan du både se en video eller læse om fordele og ulemper ved forskellige efterbehandlinger, som lud, lak og olie.

 

3. Et prisvenligt og flot alternativ til et nyt gulv

En afhøvling og efterbehandling af dit trægulv vil sætte et flot præg på din boligs samlede udtryk ved at opfriske boligen og give dig følelsen af, at du træder ind i nyt hjem.

En renovering i form af en gulvafhøvling vil ofte være billigere end at lægge et helt nyt trægulv, som kan være en dyr affære. Derfor er der altså også en økonomisk grund til at vælge en afhøvling af dit trægulv, hvis det er meget slidt og beskadiget.

 

Kontakt en professionel og få det bedste resultat

Hvis dit gamle trægulv er meget slidt og beskadiget, er en gulvafhøvling en effektiv måde at give det nyt liv og igen få flotte og indbydende trægulve. Man skal dog huske, at det er risiko for at gøre mere skade end gavn, hvis man selv går i gang med opgaven. Maskinerne, der bruges, kan nemlig let lave skader på gulvet, hvis de håndteres forkert, og derfor er et professionelt gulvfirma et oplagt valg.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dine trægulve, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en vurdering af dit trægulv og selvfølgelig også et uforpligtende tilbud med en pris på gulvafhøvling, der er skræddersyet til dit behov.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.