• +500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 grunde til at få afhøvlet dine gulve

Står du med et medtaget eller ujævnt gammelt trægulv, der tydeligvis har set bedre dage og derfor godt kan trænge til en kærlig hånd? Så læs videre og find ud af, hvorfor en gulvafhøvling er en god løsning for dit trægulv.

Gulvafhøvling er en populær og effektiv gulvbehandling, hvis man har et slidt og meget medtaget trægulv. Afhøvling af gulve er dog mere omfattende og går dybere ned i træet end en gulvafslibning, hvor kun det allerøverste lag af gulvet slebet væk.

Selvom det er muligt at klare afhøvling af gulve selv, så vil man med sikkerhed få det bedste resultat ved brug af erfarne fagfolk. Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal overveje en professionel gulvafhøvling, får du her tre væsentlige fordele:

 

(En afhøvling og afslibning kan gøre meget for et trægulv.)

 

Få et uforpligtende tilbud

3 fordele ved professionel gulvafhøvling

#1: En gulvafhøvling kan redde gulvet

Hvis dit trægulv er meget beskadiget med dybe ridser og mærker eller er medtaget efter en vandskade, kan gulvafhøvling udjævne og fjerne disse skader. En gulvafhøvling kan også udføres, hvis der skal fjernes maling- og limrester eller ved dybe ujævnheder og tydelige niveauforskelle.

Ved en afhøvling af trægulve fjernes 2-4 millimeter af gulvet, og nogle gange mere, alt afhængig af, hvor beskadiget gulvet er. I sidste ende kan en gulvafhøvling ofte redde gulvet, fremfor at skulle lægge et nyt. Samtidig får du en solid løsning med ensartede og pæne afhøvlede trægulve.

 

#2: Skab et nyt look med en flot efterbehandling

Efter en gulvafhøvling skal træet altid slibes og efterbehandles for at gøre gulvet slidstærkt og give det en lang levetid, så du får glæde af det i mange år. I forbindelse med efterbehandlingen har du mulighed for at vælge mellem forskellige efterbehandlinger, f.eks. lak, lud, olie eller maling, der hver især har deres flotte udtryk.

Med en gulvafhøvling og efterfølgende efterbehandling kan du give trægulvet nyt liv og samtidig sætte dit personlige aftryk på gulvets udseende. Er du i tvivl om, hvilken slags efterbehandling, der er ideel til dit gulv, kan du både se en video eller læse om fordele og ulemper ved forskellige efterbehandlinger, som lud, lak og olie.

 

#3: Et prisvenligt og flot alternativ til et nyt gulv

En afhøvling og efterbehandling af dit trægulv vil sætte et flot præg på din boligs samlede udtryk ved at opfriske boligen og give dig følelsen af, at du træder ind i nyt hjem.

En renovering i form af en gulvafhøvling vil oftest også være billigere end at lægge et helt nyt trægulv, hvilket nemt kan blive en dyr affære. Derfor er der altså også en økonomisk grund til at vælge en afhøvling af dit trægulv, hvis det er meget slidt og beskadiget.

 

Kontakt en professionel og få det bedste resultat

Er dit gamle trægulv meget slidt og beskadiget, er en gulvafhøvling en effektiv måde til at give det nyt liv og igen få flotte og indbydende trægulve. Man skal dog huske, at det er risiko for at gøre mere skade end gavn, hvis man selv går i gang med opgaven. Maskinerne, der bruges, kan nemlig let lave skader på gulvet, hvis de håndteres forkert, og derfor er et professionelt gulvfirma et oplagt valg.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dine trægulve, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en vurdering af dit trægulv og selvfølgelig også et uforpligtende tilbud med en pris på gulvafhøvling, der er skræddersyet til dit behov.