• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 tips til at give din trappe nyt liv

Er din gamle trappe slidt, eller har den bare ikke længere et udseende, der matcher din smag eller indretning? Så har du flere muligheder for selv at give din trappe et flot, nyt udseende.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

Hvert enkelt område eller rum i dit hjem har direkte indflydelse på helhedsindtrykket. Er standen og udseende ikke i top, påvirker det også, hvor hjemmet tager sig ud. Dette gælder f.eks. også i forhold til din trappe, som sandsynligvis er på et ret centralt sted i boligen. Og dermed er til skue for alle og enhver.

Er din gamle trappe blevet så slidt og grim, at den trænger til fornyelse, er der flere gode løsninger, som kan give trappen nyt liv og et pænere udseende. Slibning af trapper er f.eks. et populært valg, når der skal ske noget nyt. Men der er også andre fine muligheder i spil.

Din trappe kan få nyt liv med en slibning og efterbehandling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

3 løsninger til fornyelse af din trappe

Maling: Maling er en god løsning, der giver dig mange muligheder i forhold til valget af en bestemt farve eller nuance. Du kan selvfølgelig holde dig til den klassiske hvide trappe, men maling gør det oplagt at være kreativ i dit farvevalg. F.eks. i valget af en kontrastfarve til hvide vægge.

Slibning: Er din trappe slidt efter flere års brug eller har et udseende, der ikke matcher dine præferencer, vil en trappe-slibning være et godt valg i forhold til at skabe et nyt og flot udseende. Slibningen fjerner nemlig den slidte overflade helt og dermed også synlige ridser og skader. Efter slibningen er det en god idé at efterbehandle trappen, så den får god beskyttelse mod snavs og slitage. Her er lak et godt valg, men trappen kan også sagtens få olie eller en kombination af lud og sæbe. En slibning af din trappe er et godt valg, der får trappen til at se ud som ny.

Beklædning: Beklædning er en løsning, der kan give din trappe et visuelt og praktisk løft. Nogle trapper kan være så beskadiget, at det kan være svært at skjule skaderne med maling eller en afslibning. Så her kan beklædning af trappen være en mulighed, f.eks. med tæpper. Her er det vigtigt at vælge en beklædning, der er beregnet til brug på trapper.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til din trappe

Hvis du synes, at din trappe trænger til et nyt og mere moderne udseende, er de tre nævnte muligheder – maling, slibning eller beklædning – helt sikkert værd at overveje. Det gælder især for slibning af trapper, der virkelig kan skabe et flot look.

Vil du gerne give din trappe tiltrængt fornyelse og overvejer at få den afslebet, kan vi hos GulvKanonen hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at slibe trapper, så du vil med sikkerhed få en flot trappe, der ser ud som ny. Kontakt os for at høre mere eller få et gratis tilbud.