• +1000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 tips til forberedelse inden du sliber din træterrasse

Er din træterrasse blevet grim efter mange års brug og ikke mindst også påvirket af vind og vejr? Så vil en slibning gøre underværker. Og vil du selv klare den opgave, får du her nogle råd.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

Blandt sommerens højdepunkter er uden tvivl de mange timers nydelse på din træterrasse. Men har terrassen flere år på bagen og har fået et grimt udseende, hvilket især skyldes det danske klima med alle former for vind og vejr, så kan en slibning af træterrassen få den til at se ud som ny.

Vil du gerne kaste dig ud i en gør-det-selv-slibning af træterrassen, kræver det god forberedelse og en grundig tilgang. Men så er du også allerede godt på vej mod et flot resultat. Til opgaven giver vi dig her nogle råd med på vejen, som forhåbentlig gør din terrasseslibning nemmere og mere effektiv.

Sommeren er optimal til at slibe terrassen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Sådan kan du forberede dig

  1. Slib om sommeren: Den bedste tid på året til at slibe sin terrasse er uden tvivl om sommeren. Det skyldes, at det sommerlige vejr med flere sammenhængende dage uden regn og en god luftfugtighed skaber gode betingelser for en slibeopgave. Ikke kun i forhold til selve slibningen, men bestemt også når det kommer til, at efterbehandlingen skal kunne hærde optimalt.
  2. Hold øje med vejrudsigten: Det danske klima er omskifteligt og kan være svært at regne med. Det gælder også den danske sommer. Derfor er det utrolig vigtigt, at du holder øje med vejrudsigten helt op til startdagen, så du sliber terrassen på et tidspunkt, hvor der loves 100 % tørvejr flere dage i træk. Vejret har også stor indflydelse på processen, hvor den valgte efterbehandling til terrassen hærder ordentligt.
  3. Rengør terrassen: Når du skal i gang med at slibe terrassen, bør du først rengøre den, så træets overflade er helt fri for snavs, skidt, olie osv. Det kan ofte gøres fornuftigt med en haveslange og terrasseskurebørste, der er beregnet til netop terrassen. Vil du bruge en højtryksrenser, skal du undgå at holde den tæt på træet, da det kan blive beskadiget af vandtrykket.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til terrasseslibningen

En flot og indbydende terrasse har uden tvivl indflydelse på, hvor meget man opholder sig på den. Derfor vil en pæn, nyslebet træterrasse også gøre sommeren endnu mere glædelig. Men er din terrasse i en stand, du ikke er tilfreds med, og ønsker du ikke selv at klare slibearbejdet, kan du trygt overlade opgaven til os hos GulvKanonen. Vi er specialister i slibning af gulve og andre træoverflader og kan derfor sikre dig et flot, professionelt resultat. Så kontakt os, hvis du vil høre mere og have et godt tilbud.