• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Er naturolie et godt valg til dit trægulv?


Der findes forskellige efterbehandlinger til trægulve med hver deres fordele og ulemper. Naturolie er en af de mange muligheder. Men hvilke fordele er der ved naturolie, og er det en god behandling til dit gulv og dine ønsker?

Valget af den rette efterbehandling har meget at gøre med dine ønsker og behov, men også gulvets træsort. Lyse træsorter lægger f.eks. op til brug af én slags efterbehandling, mørke træsorter måske kræver en anden.

Ønsker du et gulv med et mørkt eller lyst udseende? Skal dit gulvs overflade være lukket og super slidstærk? Skal overfladen være nem at pletreparere, hvis uheldet er ude? Der er mange ting at tænke på, men her får du nogle klare fordele ved naturolie. Du kan selvfølgelig altid kontakte os og få hjælp til dit valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fremhæver træets naturlige glød

En stor fordel ved naturolie er, at det fremhæver træets naturlige årer og struktur. Tendensen med trægulve, der udstråler varme og sjæl, bliver mere og mere populær. Derfor er den naturlige olie også en efterbehandling, som flere og flere danskere vælger til deres gulve, især i mørke træsorter.

I modsætning til en hvid olie, der indeholder hvidt pigment og dermed giver gulvet et mere lyst udseende, vil et trægulv, der behandles med naturlig olie, få et mørkere og mere naturligt udseende. Hvis du ønsker et trægulv, der virker varmt og indbydende, er naturolie altså et godt valg.

 

Naturolie giver dit trægulv et flot, gyldenbrunt udseende.

 

God slidstyrke og nemt at pletreparere

Et gulv med naturolie, får god slidstyrke og modstandsdygtighed over for snavs og skidt. Er olien samtidig tilsat en hærder, vil den trænge ned i træets porer og mætte dem, hvilket gør overfladen endnu stærkere.

I modsætning til den stærkeste overfladebehandling (lak) så gør den naturlige olie det nemmere at pletreparere gulvet, hvis uheldet er ude – det er trods alt de færreste gulve, der ikke får ridser, skrammer eller pletter som følge af uheld med tabte genstande eller væsker.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøring af et naturoliegulv er heldigvis også ret enkelt. Vi anbefaler, at du fejer dit gulv med en blød kost eller bruger en støvsuger med et mundstykke, der har bløde børster. Så undgår du ridser og skåner derved gulvet.

I forhold til vedligeholdelse er plejeolie en effektiv måde til at bevare gulvets varme glød og flotte udseende. Derfor er det helt sikkert værd at investere i en god plejeolie, så du fortsat kan bevare glæden ved det flotte, mørke gulv. Læs evt. mere om plejeolie og oliepleje her.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til beslutningen og gulvarbejdet

Naturolie giver dig et flot trægulv med et naturligt udseende og en varm glød. Men er du alligevel stadig i tvivl, om en naturlig olie er det rigtige valg til dit behov, så er du velkommen til at kontakte os. Med mere end 10 års erfaring har vi en masse viden på området, som du kan få glæde af. Og vi kan også sagtens give dig et gratis tilbud på gulvbehandling med naturolie.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.