• +1000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Er naturolie et godt valg til dit trægulv?

Der findes forskellige efterbehandlinger til trægulve med hver deres fordele og ulemper. Naturolie er én af de mange muligheder. Men hvilke fordele er der ved naturolie, og er det en god behandling til dit gulv og dine ønsker?

Valget af den rette efterbehandling har meget at gøre med dine ønsker og behov, men også den træsort, som dit gulv er i. Lyse træsorter lægger f.eks. op til brug af én slags efterbehandling, mens det modsatte gør sig gældende for mørke træsorter.

Så ønsker du et gulv med et mørkt eller lyst udseende? Skal dit gulvs overflade være lukket og super slidstærk, eller skal den være nem at pletreparere, hvis uheldet er ude? Der er mange ting at tænke på, men her får du nogle klare fordele ved naturolie. Og du kan selvfølgelig altid kontakte os og få hjælp til dit valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fremhæver træets naturlige glød

En stor fordel ved naturolie er, at det fremhæver træets naturlige årer og struktur. Tendensen med trægulve, der udstråler varme og sjæl, bliver mere og mere populær. Derfor er den naturlige olie også en efterbehandling, som flere og flere danskere vælger til deres gulve, især hvis de har gulve i mørke træsorter.

I modsætning til en hvid olie, der indeholder hvidt pigment og dermed giver gulvet et mere lyst udseende, vil et trægulv, der behandles med naturlig olie, få et mørkere og mere naturligt udseende med en dybere og mere gyldenbrun glød. Hvis du ønsker et trægulv, der virker varmt og indbydende, er naturolie altså et godt valg.

 

Naturolie giver dit trægulv et flot, gyldenbrunt udseende.

 

God slidstyrke og nemt at pletreparere

Et gulv med naturolie, får god slidstyrke og modstandsdygtighed over for snavs og skidt. Er olien samtidig tilsat en hærder, vil den trænge ned i træets porer og mætte dem, hvilket gør overfladen endnu stærkere.

I modsætning til den stærkeste overfladebehandling (lak) så gør den naturlige olie det nemmere at pletreparere gulvet, hvis uheldet er ude – det er trods alt de færreste gulve, der ikke får ridser, skrammer eller pletter som følge af uheld med tabte genstande eller væsker.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøring af et naturoliegulv er heldigvis også ret enkelt. Vi anbefaler, at du fejer dit gulv med en blød kost eller bruger en støvsuger med et mundstykke, der har bløde børster. Så undgår du ridser og skåner derved gulvet.

I forhold til vedligeholdelse er plejeolie en effektiv måde til at bevare gulvets varme glød og flotte udseende. Derfor er det helt sikkert værd at investere i en god plejeolie, så du fortsat kan bevare glæden ved det flotte, mørke gulv. Læs evt. mere om plejeolie og oliepleje her.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til beslutningen og gulvarbejdet

Naturolie giver dig et flot trægulv med et naturligt udseende og en varm glød. Men er du alligevel stadig i tvivl, om en naturlig olie er det rigtige valg til dit behov, så er du velkommen til at kontakte os. Med mere end 10 års erfaring har vi en masse viden på området, som du kan få glæde af. Og vi kan også sagtens give dig et gratis tilbud på gulvbehandling med naturolie.