• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Kalundborg

Lad fagfolk renovere dine gulve

Når dine trægulve er slidte og har pletter eller ridser, så trænger de til at blive renoveret. Og det bør altid overlades til professionelle fagfolk. Der er meget, der kan gå galt, hvis du selv skal håndtere de maskiner, der bruges til afhøvlingen, og resultatet af dine anstrengelser kan derfor blive mindre godt.

Har du brug for at få foretaget en gulvafhøvling i Kalundborg, så kontakt gerne det landsdækkende gulvfirma GulvKanonen. Vi er et pålideligt og kvalitetsbevidst gulvfirma, som du kan gøre brug af. Hos os får du altid førsteklasses service ved alle vores ydelser. Vi rådgiver, udfører selve gulvarbejdet og giver dig dit smukke trægulv tilbage, så igen kan få stor glæde af det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvem er GulvKanonen?

Vi er et velrenommeret og landsdækkende gulvfirma, der har mere end 10 års erfaring inden for branchen. Derfor kan du regne med flere fordele, hvis du vælger os til din opgave:

 • God service og kompetent rådgivning
 • Dygtige fagfolk med professionelt udstyr
 • Veludført arbejde
 • Vi leverer til prisen og til tiden
 • Et skræddersyet tilbud til netop dit gulv
 • Et firma, der scorer højt på Trustpilot

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling i Kalundborg. Vi tilbyder i øvrigt flere former for gulvrenovering i Kalundborg, så få gerne en individuel vurdering af dine gulve og et samlet tilbud på det, du skal have lavet.

Vi udfører gulvarbejde på hele Sjælland

Vi lægger hellere end gerne vejen forbi dig og udfører gulvarbejde i Kalundborg. Inden vi sætter arbejdet i gang, vil du altid få god information og rådgivning i forhold til, hvad vi mener, der er bedst at gøre ved dit gulv. Desuden giver vi også rådgivning, når det kommer til, hvilken form for efterbehandling vi vil anbefale til gulvet. Alle gulve er forskellige, og hensynet til gulvet vejer ret tungt – samtidig med, at vi tager hensyn til dine ønsker.

Der kan for eksempel være spørgsmål om, hvorvidt gulvet vil være bedst tjent med den ene eller den anden form for efterbehandling. Her vurderes gulvet og det forventede slid, der kommer. Du får det bedste slutresultat, hvis du tager hensyn til gulvets art og tilstand. Når vi arbejder med kundens gulv, er gulvet og dine behov altid i centrum, så du ender med at få det bedste resultat, som også holder i så lang tid som muligt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt GulvKanonen for et godt tilbud

Markant arbejde som at foretage en gulvafhøvling er bestemt en opgave for en erfaren håndværker. Dem møder du hos GulvKanonen. Vi rykker gerne ud med vores dygtige folk og deres specialudstyr, der til sammen skal give dit trægulv dets glød tilbage. I forhold til vores prisniveau så er det også yderst fornuftigt – du får nemlig et skræddersyet tilbud og stor værdi for pengene.

Hælder din beslutning til at lade os stå for din gulvafhøvling i Kalundborg, så tøv ikke med at kontakte os. Jo før, des bedre. Så er du inden længe i gang med processen, og du kan glæde dig til snart at betragte og bruge dit nyrenoverede trægulv.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.