• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Køge

Pift hjemmet op med en gulvafhøvling

Er du ved at være godt træt af at kigge på gamle og slidte trægulve, der kun falder mere og mere hen med tiden? Måske er de godt nedslidte efter mange år med børn og hund. Hvad end de er plettede eller hakkede, findes der heldigvis en løsning, der kan få dem til at se ud som nye.

Har du behov for gulvafhøvling i Køge eller omegn rykker GulvKanonen ud og giver dig professionel gulvservice til dine behov. Med mere end 10 års erfaring inden for gulvbranchen er vores gulvfolk klar på at tage fat på en hvilken som helst opgave, når det kommer til afhøvling af trægulve. Så skal vi hjælpe dig?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Overlad dine gulve til troværdige fagfolk

Hvis du er på jagt efter et gulvfirma, der prioriter professionel service gennem hele samarbejdet højt, er vi hos GulvKanonen den rette hjælp for dig. Har du brug for gulvafhøvling i Køge, rykker vi ud, hvad end du som privatperson skal have ordnet gulve i hjemmet, eller virksomheden har brug for at få skiftet gulve ud i hele bygningen.

Hos GulvKanonen har vi et væld af forskellige fordele, der gør os værd at benytte:

 • Vi har altid tre års garanti på vores udførte arbejde
 • Vi tilbyder forskellige ydelser, f.eks. afhøvling, afslibning og letslibning
 • Vi rådgiver og arbejder ud fra dine behov, så resultatet passer derefter
 • Vores dygtige gulvfolk gør altid brug af professionelt udstyr
 • Vi har 10+ års erfaring og en høj tilfredshedsscore på Trustpilot

Altid klar på at hjælpe dig

Det er ikke blot, hvis du har brug for en gulvafhøvling nær Køge, vi rykker ud. GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der gerne klarer en gulvbehandling for dig, uanset hvor i landet, du er placeret.

Vi hjælper også, hvis du sidder inde med spørgsmål eller har brug for gode råd, når det kommer til dine gulve. Måske er du i tvivl om, hvordan dine gulve skal rengøres, eller måske har du svært ved at forstå, hvad dine gulve har behov for af efterbehandling.

Uanset hvad du måtte have af tvivlsspørgsmål, er vi klar til af hjælpe og rådgive dig, så du kan få den rette behandling af dine gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud – skræddersyet til dig

Om du skal have gulvafhøvling i Køge eller en anden af vores gulvydelser, gør vi os umage for at tilrettelægge vores arbejde efter dine gulve og behov. Hvis du ønsker en god priset tilbud tilrettelagt specielt til dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores tilbud bliver kvit og frit lavet til dig ud fra dit behov, så dit gulv kan få den behandling, det har brug for og fortjener. Så kontakt os i dag for et skræddersyet og uforpligtende tilbud i dag – vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.