• +1500 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Nivå

Få gulve som nye til en god pris

Synes du, det er på tide med nye gulve? Hvad end det er i køkkenet, på terrassen eller i virksomheden, sSå behøver du ikke spekulere i at få lagt et nyt gulv, der ødelægger budgettet.

Hos GulvKanonen tilbyder vi gulvafhøvling i Nivå til rigtig gode priser, og du får stor værdi i forhold til, hvad et nyt gulv vil koste dig. Vi har mere end 10 års erfaring med behandling af trægulve, hvad end du skal have foretaget en afhøvling, en afslibning eller anden form for behandling af dit gulv. Så skal vi hjælpe dig, så du kan få flotte trægulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Højt serviceniveau og kompetente gulvfolk

Vil du have et gulvfirma, hvor du er garanteret et højt serviceniveau og imødekommende medarbejdere, så GulvKanonen det rette firma for dig. Uanset om du har behov for en gulvafhøvling i Nivå eller et andet sted i landet, er vi et stærkt valg.

Vi er et landsdækkende firma og rykker derfor glædeligt ud til dig, uanset hvor du bor i Danmark. Vi sørger for god service og mange fordele – de følger nemlig med, når du vælger os til din opgave:

 • Vi har altid tre års garanti på alt udført arbejde
 • Vi rådgiver ud fra dine behov og præferencer
 • Vi har gulvfolk med stor ekspertise og 10+ års erfaring
 • Vi garanterer dig færre bekymringer og større tryghed

Til rådighed over hele landet

Vi tilbyder ikke kun gulvafhøvling i Nivå eller andre steder i Nordsjælland. Hvor end du bor på Sjælland eller i Danmark for den sags skyld, kan vi forny dine trægulve nemt og hurtigt. Vores tidligere kunder har skrevet positive anmeldelser af os efter et samarbejde, hvor de har fået renoveret deres gulve. Det er ikke blot, fordi de har været tilfredse med slutresultatet, men i lige så høj grad fordi vi gennem hele processen har været i tæt kontakt med vores kunder.

Vi er til rådighed, hvis du har spørgsmål inden eller efter, du har fået foretaget en behandling af gulve i Nivå eller omegn. Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er bedst for dine gulve, eller har du blot behov for at vide, hvordan du rengør dem bedst muligt? Så er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og brugbar vejledning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig

Vil du vide mere om, hvorvidt du har behov for en behandling af dine gulve eller ej? Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ved at kontakte os og fortælle, hvad du har af ønsker vedr. dit gulv, kan vi skræddersy et godt tilbud til dig ud fra dine behov og præferencer. Hos os kan du være sikker på en effektiv behandling af dine gulve til en rigtig god pris. Kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig på vej.

Spørgsmål og svar vedr. valg af gulvfirma

 • Når du skal vælge en gulvmand til at lave dine gulve, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at undersøge gulvmanden. Der er mange gulvfirmaer, og kvaliteten af de forskellige firmaers arbejde svinger utroligt meget, så derfor er det vigtigt at afsætte tid til at undersøge markedet.

  Du skal gøre op med dig selv, om det er kvaliteten og at det færdige resultat bliver pænt eller om det er prisen, der er den vigtigste faktor for dig. Man siger at pris og kvalitet hænger sammen, og dette gør sig selvfølgelig også gældende inden for gulvafslibning. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. inkl. moms pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling. Vi plejer at sige, at du ikke har sparer noget ved at vælge en billig løsning, da denne skal afslibes igen om 1-2 år.

 • Når du har snakket med din gulvmand og fået en pris er det vigtigt, at du tjekker op på, hvad andre kunder siger om firmaet. Vi anbefaler, at du tjekker anmeldelser på TrustPilot, og såfremt håndværkeren ikke kan fremvise +50 anmeldelser er det et faresignal, da de fleste gode håndværkere selvfølgelig vil gøre alt for at få glade kunder til at skrive en pæn anmeldelse af deres arbejde. Hvis du har fundet et gulvfirma og de har 1-2 dårlige anmeldelser, så er det ikke noget, som du skal løbe skrigende bort fra, da mange gulvfirmaer løser 3-5 opgaver dagligt, og derfor vil fejl i få tilfælde forekomme.

  En anden vigtig faktor er dit generelle indtryk af firmaet. Rådgiver firmaet over telefon og spørger ind til dine behov eller er de udelukkende ude på at få dig ind som kunde? Er dit indtryk af firmaet, at de interesserer sig for dine interesser eller udelukkende virksomhedens egne?

 •      Tjek firmaet ud på TrustPilot.

       Spørg gulvmanden, hvad han anbefaler af efterbehandling og hvorfor.

       Vælg en gulvmand, som har gode og mange anmeldelser på sin hjemmeside, og som gerne skilter med det. Dette betyder at han er stolt af sit håndværk.

 • Undersøg markedet:

  Det er vigtigt at undersøge markedet og priserne, men det vigtigste er i sidste ende det færdige resultat, som gulvmanden leverer. Det nytter ikke noget, at du har fået udført en afslibning med 3x mat lak for 80 kr., men arbejdet er fyldt med slibespor og dårlig påført lak.

  Husk at få rådgivning:

  Få rådgivning om din opgave. Det er meget vigtigt, at din gulvmand rådgiver dig inden du får udført din gulvopgave, så den efterbehandling du får udført passer til dit behov. Du risikerer at skulle ud og afslibe gulvene igen om 1 år, såfremt der er blevet påført forkert efterbehandling eller blevet brugt billig efterbehandling.